لیستهای کتاب Yekta لیست منتشر کرد. دیروز کتاب هایی که میخوام 1404 بخونم! 55 کتاب سلام! از اونجایی که تقریبا دو ماه شده که سال 1404 شروع شده، بالاخره باید لیست کتاب هام رو میچیدمم!! چون تعداد کتاب ها زیاده نمیتونم برای همشون توضیح بدم پس در کل میگم... من سلیقه متفاوتی دارم و ژانر کتاب خاصی رو دوست ندارم، البته بیشتر کتاب های فانتزی و معمایی دوست دارم، خلاصه بگم که..... کل این کتاب ها مجموعه های زیادی دارند و واقعا دوست دارم هرچه سریعتر همشون رو بخونم و تجربه غرق شدن توی دنیا هاشون رو امتحان کنم!! خب، امیدوارم که لذت برده باشید و شاید این لیست بتونه کمکتون کنه که کتابتون رو انتخاب کنیددد!★ 2 4 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 لیست منتشر کرد. 5 روز پیش ویژگی شخصیتی📚 6 کتاب کدوم از شخصیت های داستان با تو جور است⁉️ عشق پیچیده 💞 : آبی💙 ، مهربون ، دلسوز ، خجالتی ، عاشق بازی های پیچیده 👑 : زرد💛 ، شاد ، بامحبت ،مغرور ، جاه طلب اخگری در خاکستر ⚔ : نارنجی🧡 ، آرام ، کمال گرا ، با استعداد ، احساساتی سایه های میان ما 🩸: قرمز❤ ، جسور ، باهوش ، رک ، خودخواه و جاهطلب دسته چهارم 🐉: مشکی 🖤 ، با اعتماد بنفس ، قوی ، تنها ، مرموز تاج نفرین شده 🔮 : سبز 💚 ، دلسوز ، صادق ، منطقی ، رویا پرداز و ماجراجو 0 5 زرگل لیست منتشر کرد. 1404/1/26 کتاب هایی میخوام تا اخر بهار تموم کنم 5 کتاب یه لیست از کتاب هایی که بنظرم باید تا اخر بهار بخونم 0 2 dino لیست منتشر کرد. 1404/1/19 اداییها 14 کتاب نظرات کاملا شخصی اما احتمالا مفید! 19 5 Anita y لیست منتشر کرد. 1404/1/13 چه خبر از ۴۰۳🕯📚 48 کتاب کتابایی که امسال خوندم لیست قبلی پاک شد🥲 4 23 Maryam 🌱 لیست منتشر کرد. 1403/9/25 بهترین های فانتزی-معمایی 13 کتاب من این کتاب هارو خیلی دوست داشتم و آرزو میکنم ای کاش حافظم پاک بشه و دوباره بخونمشون...✨🪄 0 2 yasi☆s لیست منتشر کرد. 1404/1/9 عشقی از جنس لیلی و مجنون 21 کتاب کتاب های عاشقانه ای که عشقی به یاد ماندنی را برایمان روایت می کنند به طوری که زیبایی این عشق تا ابد در قلب ما حک میشود♡ عشقی از جنس لیلی و مجنون که مرگ هم نمی تواند آن ها را از هم جدا کند❤️ از نظر شما جای چه کتابی در لیست خالی بود؟ 1 8 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪 لیست منتشر کرد. 1403/12/10 فانتزیهایی برای دور شدن از واقعیت✨ 34 کتاب کتاب هایی که به کمک آنها چند ساعتی از دنیای واقعی دور میشوید✨📚 (در آینده کتابهایی اضافه میشه🙂) 2 48 [یهسازاناینصفنیمهٔدرحالورودبهکالجیوم] لیست منتشر کرد. 1404/1/1 کتابهای ۱۴٠۴🕯🌟 57 کتاب "برگهای تقویم میریزند، چون برگهای پاییز، و ما رهسپار سالی دیگر میشویم. آیا در این مسیر، روشنی را برمیگزینیم یا در سایههای دیروز گم میشویم؟ آینده، لوحی سپید است و قلم در دستان ما..." 1۴٠۳ با همهی سختیاش و کتابای قشنگش تموم شد. به شدت ذوق لیستی رو دارم که میخوام برای ۴•۴ بچینم و این لیست ویرایش میشه و امیدوارم بتونم همه رو مطالعه کنم🥺✨🕯 یکی از اهداف امسالم اینه که کتابهایی درمورد نکات نویسندگی و.. هم به لیستم اضافه کنم چون تا به حال خیلی کم کتاب با عناوینی مثل نویسندگی خوندم با اینکه خودم چند ساله مینویسم و به نظرم لازمه که بیشتر بخونم.. 🪼 اگر پیشنهادی دارید درمورد کتابی خوشحال میشم بهم بگید تا به لیستم اضافه کنم☕ 0 10 انسانی در جستجوی معنا؛ لیست منتشر کرد. 1403/10/21 ۱۴۰۳ با چیا گذشت؟🎀📚 68 کتاب ~°به نام او~° درسته لیستهای دیگهای دارم که کتابارو فصل به فصل گذاشتم ، ولی یه لیست تمام و کمال از ۳۶۵ روز بنظرم نیازه و این منسجم بودن حس بهتری بهم میده. 1 34 𝔃𝓪𝓱𝓻𝓪 لیست منتشر کرد. 1404/1/1 1403 چجوری گذشت؟✨📚 40 کتاب خب تصمیم گرفتم هر کتابی رو که 403 خوندم توی این لیست بیارم:) راستی یکی از مهم ترین اتفاقای امسال برای من کلاس زنگ تماشا بود که بخشی از کتاب هایی که خوندم رو مدیون اون کلاس و معلم مهربونش خانم توکلی هستم💖 2 33 Negar.k لیست منتشر کرد. 1403/6/2 کتابایخوشگلِلبهرنگی👀🌈 12 کتاب از نشر مجازی و هوپا.. 0 6 انسانی در جستجوی معنا؛ لیست منتشر کرد. 1403/10/20 کتابایی که تو زمستون ۱۴۰۳ محکم بغل کردم و گرم شدم! 33 کتاب •~به نام او~• توی این ۳ ماه رکورد شکست و کلی کتاب عالی خوندم و باهاشون زندگی کردم و قسمت شد مجموعه اخگر رو تموم کنم . اما دوستان لیست در حالا تکمیل و هنوز یک شیشم فصل مونده ، و تا همین جای کار از خودم ممنونم که با انتخاب و خوندن این کتابها به خودم لطف کردم و بهتر زندگی کردم و به صرفه تر! 1 21 مبینا عابدی لیست منتشر کرد. 1403/12/7 فانتزی میخای؟ اینارو بخون 7 کتاب این لیست پر از بهترین فانتزی هایی هست که خودم خوندم و دارمشو و بدشت پیشنهاد میشه🎧😭🌟 البته اینا یه کمشون هستا🍂🎀🫠 0 16 یاسمن لیست منتشر کرد. 1403/12/5 اژدها 🐉❤️🔥 9 کتاب کتاب هایی که توشون اژدها هست 0 2 lena🌱 لیست منتشر کرد. 1403/12/4 کتاب فانتزی 🫂☕️ 8 کتاب ليستی از انواع کتاب های فانتزی و زیبا📖🌱 0 1 شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/20 به زودی زود بعد نمایشگاه میخونمتون/میگیرمتون 100 کتاب خب خب اینا کتاب هایی هستن که قصد ندارم به ناشرشون سر بزنم یا فعلا بگیرمشون هرچند که قراره به ناشر هایی سر بزنم و فقط ازشون یه کتاب بگیرم و خب بازم برای بعضی دودلم مجبور شدم حذفشون کنم تا چیزهای دیگه ای بگیرم بعضی هم سو سو ان و شاید بعدا بزنمشون تو لیست البته میتونم جزو گزینش هام هم بزارمشون ولی میدونم حذفشون میکنم و گفتم تا نظرم عوض نشده حذفشون کنم 7 29 ^᪲᪲🌱 𝓢𝓽𝓮𝓵𝓵𝓪🌱^᪲᪲ لیست منتشر کرد. 1403/12/1 کتاب هایی که به شدت منتظر خوندنشونم 26 کتاب میخواستم برم همشونو توی نمایشگاه کتاب بخرم اما بعدش نظرم تغییر کرد چونکه وقتایی که کلی کتابو با هم میخرم هیچوقت نمی خونمشون 3 13 nazanin لیست منتشر کرد. 1403/11/30 فانتزی فوق عاشقانه 8 کتاب عاشقانه دوستا خوراک شماست 0 6 𝓨𝓪𝓼𝓷𝓪 لیست منتشر کرد. 1403/11/26 فانتزی های خواندنی🧚🏻♀️✨️ 9 کتاب کتابای فانتزی که خیلی دوستشون دارم 0 8