لیستهای کتاب شخصی به نآم صآینآ 🫤 لیست منتشر کرد. 1403/11/24 مهمون هایی که از نمایشگاه میگیرم 80 کتاب شاید کل اینها رو از نمایشگاه بگیرم😅 کتاب مکان شادی بخش هم هست سایه های میان ما از داهی هستش 2 12 شرقیِ غمگین لیست منتشر کرد. 1403/4/31 کتاب های تیر ماه🥲✨️ 6 کتاب اینا کتاب هایین که تیر ماه خوندم دوست داشتم به صورت لیست یادگاری گوشه ی به خوانم داشته باشمشون😍✨️به جز جنگل با سایر نویسنده ها برای اولین بار بود که آشنا می شدم.از قلم چندتاشون به شدت لذت بردم و تصمیم گرفتم سایر کتاب هاشونم اگر پیدا کردم حتماً بخونم.با بعضی نویسنده ها هم مثل آقای داستایفسکی فعلاً فعلاً ها خداحافظی کردم چون کتاب شب های روشن به دلم ننشست.ولی شاید در آینده کتاب دیگه ای از ایشون خوندم😻👏🏻 2 5 محیا لیست منتشر کرد. 1402/9/5 عاشقانههای پیشنهادی..، 5 کتاب رمان های عاشقانهای که شما را مجذوب خود میکنند و تا پایان کتاب آن را کنار نمیگذارید. حتی گاهی با آن ذوق میکنید یا گاهی میخندید و گاهی هم گریه میکنید.. 0 9 Aylin𖧧 لیست منتشر کرد. 1403/1/1 خواندهشده در ۱۴۰۲ :> 31 کتاب این اولین لیست کتابه که تو بهخوان درست میکنم و مربوط میشه به کتابهایی که در طول سال ۱۴۰۲ خوندم. تعدادشون بیشتر از اونیه که در نظر گرفته بودم و خوشحالم از این بابت :) ترتیب؟ هر چی یه کتاب و شخصیتهاش (اگه داشته باشه) رو بیشتر دوست داشته باشم، بالاتر قرار میگیره. پ.ن: اختلاف خیلی کمه و بین سهتای اول اصلاً نیست -.- 4 37 Fatemeh Dargahi لیست منتشر کرد. 1402/2/30 مطالعهٔ ۱۴۰۲ 22 کتاب ؛📚🎐 0 18 ریحــ🌙ـانہ جنتی لیست منتشر کرد. 1402/10/7 بهترین رمانهای نشر میلکان 10 کتاب رمانهای جذابی که در انتشارات خوب میلکان ترجمه و چاپ شدن :) 0 13 yasyg لیست منتشر کرد. 1402/8/26 library 8 کتاب عاشقانه ها خودم خیلی این ژانر رو دوست ندارم ولی یسریاشون مثل پنج قدم فاصله، سنگدل، یاد او و.. عالییی بودن 0 8 نیکتا خرامان لیست منتشر کرد. 1402/1/9 کتابهای مدرسهای 14 کتاب چون نوجوانی همهی ما پر از چالش و اتفاقات عجیب و غریب است. حتی اگر نتوانیم با کسی دربارهی آنها صحبت کنیم در تنهاییمان صدایش را میشنویم. کتابهایی از دوران پرتشویش زندگی. یکی از ژانرهای موردعلاقهم حتی در این سن.D: شما هم ادامه بدین لیست رو. 11 73 Bokitanik لیست منتشر کرد. 1402/1/25 رینبو راول 5 کتاب کتاب های رینبو راول 0 1