لیستهای کتاب ابان:) لیست منتشر کرد. دیروز کتاب های عاشقانه شهدا 3 کتاب در آخر بگذارید با این متن تمام کنم : چه زیباست شهادت !شهادتی که خدا هدیه میدهد به کسانی که شهیدانه زیسته اند...❤️🩹! 0 0 زهراخزاعی لیست منتشر کرد. 1404/3/10 شهید از زبان عزیزترینها 14 کتاب کتابهایی که بیشترین تاثیر را در من داشتند، زندگی هایی که جایی در گذشته نمانده بل در روح زندگی و زمانه ما جاری هستند و سعی میکنند ما را در بزنگاه ها به خود آوردند اگر فقط کمی به سویشان سربرگردانیم. 1 16 رازیــــل؛🍋 لیست منتشر کرد. 1404/1/5 سال ۱۴۰۳ همراهیم کردن!🍊 30 کتاب از انتخاب کتاب هام در این سال بسیار خرسندم به جز چند مورد انگشت شمار؛ 0 11 زهرا خرسندی لیست منتشر کرد. 1403/9/2 داستان شهدا برای بزرگسالان 12 کتاب کتاب هایی که پیشنهاد می کنم آنان را بخوانید. 0 11 حــدیث کریمی لیست منتشر کرد. 1402/5/18 دفاع از حرم به روایت کتاب..! 40 کتاب بمناسبت روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، لیستی از زندگینامه و کتابهای مربوط به ایشان. ۱. بعضی از کتابها را خودم نخواندم🤷🏻♀️ ۲. اگر کتابی جامانده بنویسید تا اضافه شود💁🏻♀️ ۳. مرتب شده بر اساس امتیازهای بهخوان🙋🏻♀️ 10 49 مغربی لیست منتشر کرد. 1402/3/8 مدافعان حریم 22 کتاب نه فقط مدافعان حرم، که مدافعان حریم 1 20