لیست کتاب بهترین های روانشناسی لیلی دختر خونده کالین هوور🍂 1403/6/16 بهترین های روانشناسی بعضی از کتاب های روانشناسی هستند که معروف شدند ولی واقعاً اطلاعات درستی به ما نمیدن من میخوام توی این لیست بهتون بهترین روانشناسیا که اطلاعات درست و خوبی بهمون میدن و به دردمون میخوره رو معرفی کنم. 76 0 14 1 کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم: دوره ای فشرده برای یافتن جای خود در دنیا تینالین سیلیج 2.9 21 2 می خواهم بمیرم ولی هوس دوکبوکی کرده ام بک سهی 3.4 33 3 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 8 4 خرده عادت ها جیمز کلییر 4.2 102 5 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 118 6 افسانه کاریزما: هنر جذاب بودن راهکارهای موثر رفتار کاریزماتیک اولیویافاکس کابان 4.2 1 7 تصمیم گرفتم خودم باشم سو-هیون کیم 4.3 28