نظرها (15)
لیست جالبی بود👌 اما درباره بعضی از کتاب های مطمئن نیستم. البته یه نظر شخصیه
انجمن شاعران مرده یه شاهکاره اگه درکش نکردی یا نتونستی باهاش ارتباط بگیری و با سلیقهت جور نبود فقط نظر شخصی نده ممکنه خیلی ها باشن که عاشق این کتاب بشن ولی فقط با یه نظر شخصی ای که تو دادی از خوندنش منصرف بشن
ممنونم ممنونمممم. هر کتابی از نظر هر کسی ممکنه شاهکار باشه و صرفا چون از نظر شما شاهکاره دلیل نمیشه که من نقدش نکنم 🥰🤌🩷 من از هیچ کتابی بیدلیل فاصله نمیگیرم و این نه سلیقهست نه هیچچیز دیگر😇 ضمنا کسی که میخواد فقط به نظر شخصی من بسنده کنه و بدون تحقیق کتابی رو بخونه یا نخونه همون بهتر که کلا نخونه😁🌷
نقد شما میتونست این باشه کتابایی که شما دوسش نداشتید که این یه چیز کاملا محترمه چون سلیقه شماس ولی کتابایی که ارزش خوندن ندارن؟ منطقی نیست @roqi_keramat
اصلا مربوط به سلیقه و دوست داشتن نیست. فکت میارم که خوب نیستن هر کدوم!! سلیقه با نظر شخصی بسیار متفاوته. من کتابی تابحال خوندم که سلیقهم نبوده اما نکات زیاد داستان نویسی، نکات زیاد ترجمه و نکات زیاد تاریخی رو یاد گرفتم!... اگر برای شما منطقی نیست، کاری از دست من برنمیآد. من نمیتونم نظر تکتک کاربرها و انسانها رو وارد نقدهام کنم. 🥰🌸🌻🌷 @blue_01
20 ساعت پیش
خب فکر کنم دفاع مربوط بهشون به اندازه کافی منطقی باشه اتفاقا تضاد بودن شخصیت آقای کیتینگ بود که داستان رو بردی همه مون جذاب کرده بود و اون کسی بود که بچه ها رو نجات داد. بچه ها تو یه روتین خسته کننده گیر افتاده بودن تا اینکه این معلم از راه رسید و باعث امید و سرگرنیشون شد. قطعا همه با معلم هایی مواجه شدیم که شیوه تدریس متفاوت داشتن و همونا سال تحصیلی رو برامون جذاب تر کردن
9 ساعت پیش
بله من هم عرض کردم که با این ابزار، سعی در علاقهمند کردن دانشآموزها داشت... اما آیااا این ابزار پیرو اصول اخلاقی بودند؟!! زمانی که کرونا شروع شده بود خیلی از بچههای هفت ساله، کلاس اولشون رو توو خونه سپری کردن و سال بعدش که اموزشگاهها نیمهحضوری بود من در آموزشگاهی تدریس میکردم و بیشتر از اینکه درسی که باید بدم رو بهشون بگم، داشتم یه ترم فقط آداب توو کلاس نشستن رو میگفتم !! بیشک خلاقیت در تدریس خیلی پسندیدهست و منخودم بهترین اساتید و معلمهایی که داشتم، انسانهای بسیار خلاقی بودند. اما حد و مرز خلاقیت چه نقشی ایفا میکنه این وسط؟! [برای من خیلی جذابه که با شما در این باره گفت و گو میکنم و همزمان که صحبت میکنم، دارم یاد میگیرم. باز هم ممنونم از نظرهای خوب و وقت ارزشمند شما😍🥰❤️🌸)
20 ساعت پیش
دومی که یه جورایی انگار ادامه اولیه اولا با سختگیر بودن مدرسه موافقم و این مثل خیلی از مدارس تو واقعیت ولی عملا مثال شما کاملا اشتباهه اون مدرسه مثل اینه که(با توجه به مثال خودتون) من حتما مجبور باشم بیام پیام شما رو بخونم ولی آقای کیتینگ کسیه که اومد و یاد داد اگه دوست ندارم میتونم نخونمش خدای من کمک به تاد؟ چجوری این رو ایراد میدونی؟ فکر کن یه همچین آدمی تو دنیای واقعی باشه و رسما نتونه ارتباط بگیره با کسی آقای کیتینگ مثل فرشته نجات اومد و نجاتش داد این یه چیزیه که من بار ها شنیدمش به کسی که میترسه کمک میکنن تا با روبهرو شدن با ترسش بتونه ترسش رو از بین ببره با چهارمی نمیتونم بگم مخالفم چون منطقیه و خودمم قبول دارم. ولی در هر حال داستان تو یه مدرسه اتفاق می افته. نمیشه تعداد شخصیتا فقط همینقدر باشه
9 ساعت پیش
و راجع به این قضیه اگر میشه یکبار دیگه بخونید چی گفتم. من ابدا نگفتم کمک به تاد اشتباهه. [شیوه]ی کمک کردن به تاد اشتباهه. ضمن اینکه اقای کیتیگ مشاور مدرسه و روانشناس مدرسه نیست که بخواد این کار رو بکنه، ایشون یک کار درست رو به اشتباهترین حالت ممکن انجام داد. من اگر استاد یا معلمی داشتم و من رو مجبور به این کار میکرد از اون متنفر میشدم! چون منو مجبور به کاری میکنه که دوست ندارم. چون ذهنیت آماده ای برای پذیرش این تغییر ندارم. خیلی سادهست. اما من زمانیکه خودم برم پیش روانشناس و بگم چنین مشکلی دارم یعنی پذیرفتم! و میخوام تغییر کنم. آیا این آمادگی در تاد اندرسون بود؟!؟ و راجع به مثال، جدن بچههایی که دوست نداشتن بخونن تا آخر داستان دیگه نخوندن؟؟ یک نکته حائز اهمیت هم من بگم، من هیچ سعیای در تغییر نگرش شما ندارم. صرفا برداشتم از آنچه که جلوی چشمم بود رو عرض کردم. من انسانی هستم که خطاهای فراوانی داشتم اما دیدگاه من چه اشتباه و چه درست این هست. شما فرمودید کنجکاوید بدونید من هم خدمتتونگفتم. فکر میکنید زاویه دید من تغییر میکنه بعد از اتمام بحث؟ :) نه فقط گستردهتر میشه.
dino