نظرها (9)

ماجراهای بچه های بدشانس؛ شروع ناگوارماجراهای بچه های بدشانس؛ سالن خزندگانماجراهای بچه های بدشانس؛ پنجره ی بزرگ

ماجراهای ناگوار

14 کتاب

بسم الله الرحمن الرحیم این ترتیب یه مجموعه ی خیلی نوستالژی و قدیمی به اسم ماجراهای ناگوار هست. داستان به این شکله سه خواهر و برادر، ویولت و کلاوس و سانی طی یه اتفاقاتی متاسفانه پدر و مادرشون رو از دست میدن. بعد متوجه می‌شن باید به پیش یکی از اقوام شون که نمی‌شناسنش برن به اسم کنت الاف. کنت الاف از این به بعد قیم و سرپرست قانونی بچه هاست. ولی مسئله اینجاست که کنت الاف یه آدم بدجنسه... کسی که فقط ثروت بودلر ها براش مهمه... و نقشه میریزه تا پول اونها رو به چنگ بیاره و ویولت هم به سن قانونی نرسیده تا ثروت مادر پدرش بهش برسه و از چنگ کنت الاف رها شن. بودلر ها باید چه کنند؟!!! خلاصه این ۱۳ جلد پر از تعلیق و هیجانه. یکی از مجموعه هایی که به شدت تاریکه. اولین تجربه ی من از یه رمان خیلی تلخ همین مجموعه بود. و همچنین اولین تجربه ام از یه پایان باز(جلد اولش پایان بازه). هم انتشارات قدیانی و هم انتشارات ماهی این کتاب رو چاپ کردن. کیفیت هردو ترجمه هم خوبه ولی به شخصه من ترجمه‌ی نشر ماهی و فونت این نشر رو بیشتر می‌پسندم. البته میگم کیفیت هردوشون خوبه. یه انتشارات که نمیشناسمش هم چاپ کرده این کتاب رو و اسمش شریعه‌ی توس هست که اطلاعاتی ندارم راجع بهش. این لیست بر اساس ترجمه ی نشر ماهیه. ترتیب مجموعه هم که اینه. جلد چهاردهم هم یه سری اطلاعات راجع به داستان اصلیه و به سوالات بی جواب مونده از مجموعه پاسخ میده. بخونید و حالشو ببرید. یه رمان تاریک، اما با قلمی روان و پر از هیجان و تعلیق و غافلگیری!

وای من اولین بار بچه بودم فیلمش رو دیدم که اصلا خلاصه کتاب بود بیشتر و توی تابستون فهمیدم کتاب داره و آنقدر ذوق کردم و خب از دوستم گرفتم شروع به خوندنش کردم وای خیلی حرصم میگیره که آقا پو و کلا بزرگ تر از بچه حرف اون ها رو باور نمی کنن 🫠

اتفاقا برای من برعکس بود، اول کتاب رو خوندم بعد فیلم رو دیدم و کتابش واقعا بهتر بود.
دقیقا، من خیلی اذیت میشدم و حرص میخوردم به خاطر اینکه حرفشون رو باور نمی کردند!

چه لیست قشنگیییی🥺💗
چرا من در موردش نمیدونستممم اخه

ممنوننمم❤
حالا که آشنا شدید باهاش حتما بخونیدش خیلی قشنگه:)

چشم چشمم❤
@zahragohari

اون فیلم‌کدوم کتابه؟!

یک فیلم سینمایی هست به اسم ماجراهای ناگوار که جیم کری هم داخلش بازی کرده صدا سیما هم چند بار بخشش کرده.
اون یکی هم یه سریاله مال نتفلکیس اگه اشتباه نکنم به اسم همین "ماجراهای ناگوار"
هر دو شون هم اقتباس هایی هستن از این این کتابهایی که من لیست کردم یعنی مجموعه ی بچه های بدشانس.
فیلم سینمایی کلا سه جلد اول رو پوشش داده اون هم با کلی تغییر و... ولی سریال یه اقتباس کامل از هر ۱۳ تا جلده

تشکر.همون جیم کری منظورم بود.‌سریال رو ندیدم.
@zahragohari