نظرها (13)
1403/11/16
خیلی فهرست خوبیه! بالاخره علاقه به فونکه باعث تهیه لیست اختصاصی هم میشه!😁✨️
سلام کتاب سیاه قلب و سیاه خون و... درچه مورد هست؟ به نظرتون خوب هست ، بخرمش؟؟🙃
1403/11/17
سلام، داستان فانتزی ای هست دربارهی دختری به اسم مگی که متوجه میشه پدرش با بلند خوندن کتابها، میتونه شخصیت ها رو زنده کنه و به دنیای خودشون بیاره یا بالعکس آدمهای عادی به دنیای کتاب برن. طی این اتفاقات پدر مگی شخصیتهای کتابی به اسم سیاه دل رو زنده میکنه و باید با شخصیت منفی داستان سیاه دل مبارزه کنند. البته خلاصهای که من گفتم تنها بخش کوچکی از داستانش هست. این کتاب خیلییی سلیقهایه، امکان داره اصلا دوستش نداشته باشید یا شاید خیلی دوستش داشته باشید. ولی به نظرم اگر فانتزی دوست دارید بخونیدش. در اون صورت دوستش خواهید داشت. چون قیمتش گرونه، به نظرم جلد اولش رو بخونید و اگر خوشتون اومد ادامه ش بدید...
1403/11/18
اگه منظورت کتاب در قصر وحشته من دسترسی کتابداری ندارم اضافه ش کنم باید درخواست بدم تا اضافه بشه
1403/11/18
عه مگه اونم دسترسی میخواد خب من میتونم با اینکه اجازه ی زدن باشگاه و پست نوشتن رو ندارم! بهخوان یه دسترسی میده یکی میگیره !
1403/11/18
نه ببین فکر کنم منظورت قسمت افزودن کتابه اونجا که کتاب اضافه کنی همون اول اضافه نمیشه فکر کنم یعنی فقط درخواست میفرستی بعدش اضافه میشه ولی اگه کتابدار باشی میتونی همون موقع کتاب رو اضافه کنی اگه میخوای پست بذاری باید به پشتیبانی بهخوان پیام بدی باهاشون ارتباط بگیری بهت دسترسی بلاگری بدن یه سری شرایط داره فکر کنم داشته باشیشون(تعداد دنبال کننده و یادداشت)
🇵🇸زهرا سادات گوهری🇵🇸