نظرها
1403/5/10
3.3k
1403/5/15
بنظرتون کتاب دختری که در اعماق در افتاد هم ارزش خوندن داره؟ چون نظرات خیلی متفاوت هست و من نمیدونم خوبه یا نه.. ولی چون کتاب های توی این لیست رو قبلا بعضی رو خوندم و دوست داشتم، گفتم شاید سلیقههامون شبیه باشن:)
1403/5/15
درمورد کتاب دختری که در اعماق دریا افتاد باید بگم که داستان فانتزی آسیاییه و خب عاشقانه هم هست و یه پلات توییست هم داره که من خودم پلات توییستش رو خیلی دوست داشتم،اگه به نظر من باشه به طور کلی کتاب قشنگی بود ولی خب به قول خودت کتاب رفته جزو دسته کتاب های به شدت سلیقه ایی
1403/6/2
اگه یادتون باشه گفته بودم کتاب لطفا مراقب مامان باشبن، قلب منو تسخیر کرد، اما این نظرم تا وقتی بود که کتاب رو تا نصفش خونده بودم!😅 بخشهای پایانی کتاب متاسفانه خوب نبود. به خاطر همین اینجا نظرم رو ویرایش کردم. ولی بازم ممنون از معرفی کتابهای آسیای شرقی
1403/6/26
دختر مهتاب بهتره یا دختری که به اعماق دریا افتاد ؟؟( دختر مهتاب و جلد دومشو خوندم میخوام بدونم دختری که به اعماق دریا افتاد ارزش خوندن داره؟؟ )
1403/6/26
من خودم دختری که به اعماق دریا افتاد رو بیشتر دوست داشتم و اینکه جلد دوم دختر مهتاب خیلی خوب نبود،نقدشو نوشتم اگه دوست داشتی بخون✨️
1403/5/13