از فلسطین بخوانیم منتخب زینب هادی زینب هادی 1404/1/6 از فلسطین بخوانیم در عصر ما فلسطین مرزی شده است برای قرار گرفتن در سمت درست تاریخ یا در سمت نادرست آن 6 0 1 1 یک تکه زمین کوچک الیزابت لرد 4.2 35 2 برگههای سفید دیوهای سیاه سید محمد مهاجرانی 4.0 7 3 فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی سعید صلح میرزایی 4.4 9 4 بچه های فلسطین غسان کنفانی 3.5 2 5 بچه های فلسطین: بر اساس داستانی از محمود لبادی نویسنده فلسطینی ب. بیدار 0.0 6 فلسطین به روایت کارت پستالهای تاریخی 0.0 7 فلسطین؛ صلح به جای تبعیض نژادی جیمی کارتر 3.0 1 8 اندیشیدن به فلسطین: جایگاه نظریه پردازی در فهم واقعیت های سرزمین های اشغالی رولیت لنتین 0.0 9 اخراج فلسطینی ها: افشای طرح ها و برنامه های سازمان یافته صهیونیست ها در اجبار ساکنان اولیه فلسطین به ترک سرزمین های خود (1948 - 1882) میلادی نورالدین مصالحه 0.0 10 نامه های کودکان فلسطین بخدا جلد 1 تیلجی منجو 0.0 11 پاک کن جادویی زهرا اخلاقی 3.5 0 12 سرزمین مقدس: سفری به فلسطین گی دولیل 4.0 56