کتاب های فانتزی که اگه نخونی نصف عمرت بر فناس!!! منتخب ⋆。˚ ☁︎˚。⋆Mahlin *ੈ✩‧₊˚

کتاب های فانتزی که اگه نخونی نصف عمرت بر فناس!!!

کتاب اخگری در خاکستر نوشته صبا طاهر. کتابی بود که منو برای اولین بار جوری متحیر کرد که فکر میکردم دیگه همچین کتابی پیدا نمیکنم. ترکیبی از ژانر فانتزی، خشونت و البته عاشقانه.
جلد دوم این کتاب مشعلی در برابر شب هست که من هنوز نخوندم ولی مطمئنم به اندازه اخگری در خاکستر جذاب باشه. شخصیت های محبوبی که توی این کتاب وجود دارن و من مطمئنم که همه میتونن عاشقش بشن الایس و هلینه.
دختری که به اعماق دریا افتاد کتابیه که قلبتو اکلیلی میکنه. حتی اگه به سریال های شرقی علاقه زیادی ندارین پیشنهاد میکنم این کتابو بخونید. من هم زیاد به  آثار شرقی علاقه ندارم ولی این کتاب یه ژانر فانتزی لطیفه. تو رو به اعماق افسانه ها میبره و داستان های زیادی برای تعریف کردم داره. شخصیت های محبوب این کتاب از نظر من شین و مینا هستن.
و اما مجموعه خردم کن.... شاهکاری که هر چقدر هم در بارش بنویسم بازهم کمه. فانتزی آخر الزمان. ممکنه اوایل کتاب یه کم روی اعصاب باشه و خیلی کش پیدا کنه اما همین که وارد جلد های بعدی بشی با هر صفحش یا
 می خندی یا گریه میکنی. شخصیت های محبوب این کتاب تا جایی که من خوندم، آرون و کنجی هستن.
و ناتوان و بی پروا. بعد از خوندن اخگری در خاکستر که فکر میکردم هیچ شاهکاری پیدا نمیکنم ناتوان رو یافتم.
هرچند از نظر امتیاز بنظر من ناتوان و اخگری در خاکستر در یک سطح هستند چون یه جورایی برخی از جاهای ناتوان مثل اخگری در خاکستره ولی من بازهم دوستش داشتم و با هر صفحش زندگی کردم.
شخصیت های محبوب توی این کتاب زیادن ولی بهتریناشون پیدین و کای هستن.
بی پروا هم جلد دوم ناتوانه بنظر من به اندازه ناتوان دوست داشتنی نبود اما ارزش اینو داشت که کنار ناتوان توی این لیست قرار بگیره.
....
بنظر تو جای چه کتابی خالیه؟