عاشقانه پر پیچ و خم فانتزی و جنگ ! منتخب میم ، الف ، دال میم ، الف ، دال 1402/8/4 عاشقانه پر پیچ و خم فانتزی و جنگ ! و وای از این کتاب قشنگم که گولم زد و من رو با سه جلدش خام کرد 😁😂 آخه تو چقدر قشنگی که آدم با هربار شنیدن اسمت ذوق مرگ میشه ؟! 5 0 4 1 درباری از خار و رز سارا جی. ماس 3.6 13 2 درباری از مه و خشم (قسمت اول) سارا جی. ماس 4.1 2 3 درباری از بال و تباهی سارا جی. ماس 4.2 5 4 درباری از یخبندان و نور ستاره (A court of frost and starlight) سارا جی. ماس 3.7 0 5 درباری از شعله های نقره ای سارا جی. ماس 4.3 3