پک پنج جلدی موفقیت و مغز منتخب Fmch
1403/11/6
پک پنج جلدی موفقیت و مغز
در این مجموعه پنج جلدی با عنوان موفقیت و مغز قصد داریم تا نگاه ویژهای به “تنظیم ذهنیت و باورهای دور شما”، “فرمول موفقیت و شناسایی تقاطع استعداد-اشتیاق”، “هک مغز، تفکر هوشمندانه و تولید ایده”، “مدلهای ذهنی، بهره وری، حل مساله و مهارت تصمیمگیری” و “مهارت سیمکشی مغز برای موفقیت” داشته باشیم؛ مهارتهایی که شاید در مدرسه و دانشگاه به آنها کمتر توجه میشود. یادتان باشد که مسئول پنج سال آیندهتان، خودتان هستید. فکر میکنید که نگرانیها و آرزوهای امروزتان همچنان در پنج سال بعد هم وجود دارد؟ با داشتن هدف و آرزو و به کمک تلاش و پشتکار باید موتور انگیزهتان را روشن کنید. باید هرروز به هدف و آرزوهای بزرگ فکر کنید تا تبدیل به باور شوند. درنهایت به این نقطه میرسید که میگویید:«من باید روی خودم سرمایهگذاری کنم.» همیشه به یاد داشته باشید که موفقیت، یکشبه اتفاق نمیافتد. باید مطالعه و یادگیری دائمی داشته باشید. فقط کافی است که روزانه ۱ درصد رشد کنید و بهتر از دیروز باشید تا ببینید که بعد از گذشت ۱ سال بهطور معجزهآسایی ۳۸ برابر بهتر شده اید. اما مهمتر از یادگیری، هدفمند بودن در یادگیری است و مهمتر از آن عمل کردن است. مواظب باشید که در دام کمالگرایی گیر نکنید. پس اقدام کنید! اقدام کنید! اقدام کنید!
1 | یک باور دور جلد 1 5.0 0 |
2 | فرمول موفقیت شما جلد 2 0.0