معرفی کتاب سیم کشی مغز برای موفقیت اثر راد ایروین مترجم جواد نظام دوست

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
این کتاب جلد پنجم از مجموعه پنج جلدی با عنوان موفقیت و مغز است که قصد دارد مهارت های “تنظیم ذهنیت و باورهای دور شما”، “فرمول موفقیت و شناسایی تقاطع استعداد-اشتیاق”، “هک مغز، تفکر هوشمندانه و تولید ایده”، “مدلهای ذهنی، بهره وری، حل مساله و مهارت تصمیمگیری” و “مهارت سیمکشی مغز برای موفقیت” را به شما بیاموزد؛ مهارتهایی که شاید در مدرسه و دانشگاه به آنها کمتر توجه میشود. شکست در کسبوکار فاجعه است، اما معمولی بودن هم همینطور! وقتی برای کسبوکارم بیش از ۲۵۰۰۰۰ دلار استرالیا سرمایهگذاری کردم، خیلی زود متوجه شدم که این کسبوکار ضرر میکند. طی هشت سال بعدی، ۱.۱ میلیون دلار استرالیا بدهی داشتم. من در آن دوران از سود کم، کارمندان بیتفاوت و مشتریان پرتوقع خسته شدم و همینطور از اضطراب فلجکننده، بیخوابی، بیحسکننده ذهن و حتی تجربهای نزدیک به مرگ رنج میبردم! در طول آن کابوس زنده، اغلب از خودم میپرسیدم، چرا دیگران اینقدر موفق هستند؟! آنها هدف شگفتانگیز، قدرت شخصی و اشتیاق زیادی دارند و دارای ثروت، آزادی و خوشبختی هستند. بهنظر میرسد آنها برای موفقیت آماده هستند. راز آنها چیست؟ آیا تا بهحال چنین سؤالاتی از خود پرسیدهاید؟ آیا آرزو دارید که بتوانید به کسبوکار تجاری رؤیایی خود و زندگی مورد علاقه خود دست پیدا کنید؟ نکته اینجاست؛ هرچه فاصله بین جایی که اکنون هستید و رؤیاهای موفقیتآمیز شما بیشتر باشد، ناامیدیها، افکار منفی و احساسات و حتی اضطرابها و ترسهای همراه با آنها بیشتر میشود. در نتیجه موفقیت و شادی شما را عمیقاً مسدود میکند. آرزو کن، آنطور که شایسته هستی آرزو کن. من آن را درک میکنم. من آنجا بودهام. من خیلی از معمولی بودن و ترس دائمی و شکست متنفر بودم. موفقیت تجاری در رادار من نبود. من در حالت بقاء بودم. نزدیک بود تجارت من را نابود کند. اما پیشرفت بزرگ من: من کشف کردم که چگونه مغزم را برای موفقیت سیمکشی کنم، مانند افراد موفق، فکر و احساس کنم و دنیایم را ببینم؛ و اسنپ! این کار من را کاملاً تغییر داد. در حال حاضر، من یک دسته بزرگ از مشتریان خوشحال، یک تیم باانگیزه بالا و یک جهش ۷۲۱٪ در سود دارم. من زندگی تجاری رؤیاهایم را ایجاد کردم که کاملاً مرا متحول کرد. اکنون آرام و مطمئن زندگی ایدهآل خود را سپری میکنم. این احساس هیجانانگیز، نفسگیر است! در اینجا یک نکته مهم وجود دارد؛ عصبشناسان و روانشناسان برجسته جهان ثابت کردهاند که میتوانید مغز خود را برای نتایج خاص دوباره سیمکشی کنید. من دانشمندی هستم که علم را با دقت لیزری در زندگی تجاری خود بهکار بردهام. چه تفاوتی! راز واقعی موفقیت من چه بود؟! پس از سالها تحقیق، آزمون و خطا، حجم عظیمی از علم را به ۱۲ واقعیت اساسی و بهراحتی قابل درک تقسیم کردم که تفاوت اساسی را ایجاد کرد. من اکنون این حقایق را «۱۲ کلید برای سیمکشی مغز شما برای موفقیت» مینامم. ۱۲ کلید را اعمال کنید و اینطور مغز شما توربوشارژ خواهد شد! افکار و احساسات شما و نحوه نگرش شما به دنیای خود بسیار بهتر خواهد بود. در اینجا بهترین چیز این است که مزایایی که دریافت میکنید، همیشگی هستند. آنها برای همیشه برای شما هستند. بنابراین تجسم کنید که بتوانید مغز خود را برای موفقیت سیمکشی کنید!
لیستهای مرتبط به سیم کشی مغز برای موفقیت
1403/11/6