معرفی کتاب یک باور دور اثر تیم شور مترجم علی مهدی نژاد

تیم شور و 2 نفر دیگر
5.0
جلد 1

_

این کتاب جلد اول از مجموعه پنج جلدی با عنوان موفقیت و مغز است که قصد دارد مهارت های “تنظیم ذهنیت و باورهای دور شما”، “فرمول موفقیت و شناسایی تقاطع استعداد-اشتیاق”، “هک مغز، تفکر هوشمندانه و تولید ایده”، “مدل­های ذهنی، بهره وری، حل مساله و مهارت تصمیم­گیری” و “مهارت سیم­کشی مغز برای موفقیت” را به شما بیاموزد؛ مهارت­هایی که شاید در مدرسه و دانشگاه به آنها کمتر توجه می­شود.

اگر نمی‌خواهید بیراهه بروید، به درون توجه کنید!

آیا هدف یا رؤیایی دارید که در حال تلاش برای رسیدن به آن هستید؟

آیا میل دارید به‌جای این‌که بیشتر روز با اضطراب دست‌وپنجه نرم کنید، آرامش درونی داشته باشید؟

آیا سعی کرده‌اید بر آسیب‌های گذشته خود غلبه کنید، اما آنها به شما اجازه نمی‌دهند ادامه دهید؟

اگر خود را در یکی از این سه موقعیت می‌یابید یا تقریباً همه هم‌زمان هستند، پاسخ‌ها و راه‌حل‌هایی که به دنبال آن هستید، در این کتاب آمده است. تا به حال به این فکر کرده‌اید که چه چیزی مانع شما می‌شود، یا چرا هنوز به راه‌حل نرسیده‌اید؟ تقریباً همه موارد، به‌خاطر باورهای خودتخریبی است که مانند بدافزار (ویروس نرم‌افزار) در مغز شما اجرا می‌شود. نظرات ناخودآگاهی که در مورد خود، دیگران، موقعیت یا دنیای اطرافتان دارید، تعیین‌کننده خواهند بود که آیا در دستیابی به اهداف خود موفق خواهید بود یا خیر. در این‌صورت بدیهی به نظر می‌رسد که اگر باورها شما را درگیر خود کنند، قادر خواهید آنها را شناسایی و تغییر دهید. نگرش‌های ناخودآگاه آخرین چیزهایی هستند که بیشتر نیاز به اصلاح و  بهبود دارند. این در حالی‌ است که ما اغلب دیگران را سرزنش می‌کنیم یا سعی می‌کنیم محیط خود را تغییر دهیم. به همین دلیل است که بسیاری از افراد هرگز به پیشرفت‌هایی که به دنبال آن هستند، دست پیدا نمی‌کنند.

امروز این دور باطل ناامیدی برای شما به پایان می‌رسد! شاید سعی کرده‌اید از قدرت اراده برای رسیدن به آنچه می‌خواهید استفاده کنید. اگر چنین است، متوجه می‌شوید که قدرت اراده حدود دو دقیقه قبل از فروپاشی دوام می‌آورد و سپس برنامه‌ریزی احساسی، شما را فرا می‌گیرد. مثل زمانی است که نسخه‌های قدیمی‌تر گوشی هوشمند من ۱۰ درصد عمر باتری را فلش می‌کنند و بلافاصله خاموش می‌شوند.

منطق و عقل سلیم خیلی کمتر از آن چیزی که بیشتر مردم تصور می‌کنند، با رفتار مردم ارتباط دارد. هر زمان که فردی مبتلا به دیابت نوع ۲ نوشابه می‌خورد یا سیگاری روشن می‌کند، می‌داند که از نظر منطقی کار بدی است. با این‌حال ذهن برنامه‌ریزی‌شده آنها با رویکردی عاطفی باعث می‌شود که درگیر آن رفتارهای ناسالم شوند.

لیست‌های مرتبط به یک باور دور

Fmch

Fmch

1403/11/6

یک باور دور فرمول موفقیت شماهک مغز

پک پنج جلدی موفقیت و مغز

5 کتاب

در این مجموعه پنج جلدی با عنوان موفقیت و مغز قصد داریم تا نگاه ویژه­ای به “تنظیم ذهنیت و باورهای دور شما”، “فرمول موفقیت و شناسایی تقاطع استعداد-اشتیاق”، “هک مغز، تفکر هوشمندانه و تولید ایده”، “مدل­های ذهنی، بهره وری، حل مساله و مهارت تصمیم­گیری” و “مهارت سیم­کشی مغز برای موفقیت” داشته باشیم؛ مهارت­هایی که شاید در مدرسه و دانشگاه به آنها کمتر توجه می­شود. یادتان باشد که مسئول پنج سال آینده‌تان، خودتان هستید. فکر می‌کنید که نگرانی‌ها و آرزوهای امروزتان همچنان در پنج سال بعد هم وجود دارد؟ با داشتن هدف و آرزو و به کمک تلاش و پشتکار باید موتور انگیزه‌تان را روشن کنید. باید هرروز به هدف و آرزوهای بزرگ فکر کنید تا تبدیل به باور شوند. درنهایت به این نقطه می‌رسید که می‌گویید:«من باید روی خودم سرمایه‌گذاری کنم.» همیشه به یاد داشته باشید که موفقیت، یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد. باید مطالعه و یادگیری دائمی داشته باشید. فقط کافی است که روزانه ۱ درصد رشد کنید و بهتر از دیروز باشید تا ببینید که بعد از گذشت ۱ سال به‌طور معجزه‌آسایی ۳۸ برابر بهتر شده اید. اما مهم‌تر از یادگیری، هدفمند بودن در یادگیری است و مهم‌تر از آن عمل کردن است. مواظب باشید که در دام کمال‌گرایی گیر نکنید. پس اقدام کنید! اقدام کنید! اقدام کنید!