معرفی کتاب مدل های ذهنی اثر کیت دیویس مترجم فرناز نکوئی

کیت دیویس و 3 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت
جلد 4

_

این کتاب جلد چهارم از مجموعه پنج جلدی با عنوان موفقیت و مغز است که قصد دارد مهارت های “تنظیم ذهنیت و باورهای دور شما”، “فرمول موفقیت و شناسایی تقاطع استعداد-اشتیاق”، “هک مغز، تفکر هوشمندانه و تولید ایده”، “مدل­های ذهنی، بهره وری، حل مساله و مهارت تصمیم­گیری” و “مهارت سیم­کشی مغز برای موفقیت” را به شما بیاموزد؛ مهارت­هایی که شاید در مدرسه و دانشگاه به آنها کمتر توجه می­شود.

یکی از واقعیت‌های زندگی که مطمئناً نمی‌توانیم نادیده بگیریم این است که ذهن ما نسبت به هرکاری که بدن انجام می‌دهد مسئول است. به بیان دیگر هرچیزی که بر مغز ما تأثیر می‌گذارد، می‌تواند بر سایر جوانب زندگی ما هم تأثیرگذار باشد. بله، قدرت مغز به شدت به موضوع یا ذهنیتی که دارید و فناوری که می‌تواند استرس‌زا هم باشد، متکی است.

می‌دانیم که کارکردن با یک ماشین پیچیده، که از مجموعه‌ای از سخت‌افزارهای جدید و قدرتمند تشکیل شده و سپس کنار آمدن با برخی اپلیکیشن‌های ضعیف که روی آن نصب شده، دشوار است. این در‌واقع به اتلاف توان کامپیوتر و سیلیکون و آلومینیوم به‌عنوان مواد تشکیل‌دهنده آن منجر می‌شود. برای اینکه بتوانیم از این اعتقادات نظری به شیوه ای درست استفاده کنیم، لازم است برخی از جنبه‌های این نظریه را مورد بررسی قرار دهیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم از آنها در راستای اهداف خود بهره بگیریم.

در مرحله بعد باید آنچه را که «مدل ذهنی» نام دارد بررسی کنیم و ببینیم چه چیزی را در بر دارد. یک مدل اساساً انعکاسی کوچک از یک موجودیت واقعی است. این موجودیت ممکن است مادی یا غیرمادی باشد، که در‌واقع اهمیتی ندارد. قرار است چیزی شبیه قالب، طرح، الگو، یا تندیسی باشد که قرار است نمود برخی از ویژگی‌های اصلی نمونه واقعی باشد، بدون اینکه هزینه‌ای در بر داشته‌باشد.

مدل‌سازی در بسیاری از زمینه‌های علوم و شاخه‌های فنی کاربرد دارد. البته هرگز به این معنی نیست که مدل ها به این دو حوزه محدود می‌شوند.

ممکن است راه‌حل‌های مختلفی وجود داشته باشند تا بتوانید کارهایتان را سریع‌تر انجام دهید و یا تعهداتی که به شما کمک کنند تا زمان و موارد دیگر را مدیریت کنید ولی این مدل‌های رفتاری از قوی‌ترین گزینه‌هایی هستند که می‌توانید استفاده نمایید.

لیست‌های مرتبط به مدل های ذهنی

Fmch

Fmch

1403/11/6

یک باور دور فرمول موفقیت شماهک مغز

پک پنج جلدی موفقیت و مغز

5 کتاب

در این مجموعه پنج جلدی با عنوان موفقیت و مغز قصد داریم تا نگاه ویژه­ای به “تنظیم ذهنیت و باورهای دور شما”، “فرمول موفقیت و شناسایی تقاطع استعداد-اشتیاق”، “هک مغز، تفکر هوشمندانه و تولید ایده”، “مدل­های ذهنی، بهره وری، حل مساله و مهارت تصمیم­گیری” و “مهارت سیم­کشی مغز برای موفقیت” داشته باشیم؛ مهارت­هایی که شاید در مدرسه و دانشگاه به آنها کمتر توجه می­شود. یادتان باشد که مسئول پنج سال آینده‌تان، خودتان هستید. فکر می‌کنید که نگرانی‌ها و آرزوهای امروزتان همچنان در پنج سال بعد هم وجود دارد؟ با داشتن هدف و آرزو و به کمک تلاش و پشتکار باید موتور انگیزه‌تان را روشن کنید. باید هرروز به هدف و آرزوهای بزرگ فکر کنید تا تبدیل به باور شوند. درنهایت به این نقطه می‌رسید که می‌گویید:«من باید روی خودم سرمایه‌گذاری کنم.» همیشه به یاد داشته باشید که موفقیت، یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد. باید مطالعه و یادگیری دائمی داشته باشید. فقط کافی است که روزانه ۱ درصد رشد کنید و بهتر از دیروز باشید تا ببینید که بعد از گذشت ۱ سال به‌طور معجزه‌آسایی ۳۸ برابر بهتر شده اید. اما مهم‌تر از یادگیری، هدفمند بودن در یادگیری است و مهم‌تر از آن عمل کردن است. مواظب باشید که در دام کمال‌گرایی گیر نکنید. پس اقدام کنید! اقدام کنید! اقدام کنید!