جزئیات فعالیت
محرومیت هیجانی به نظرم تا اینجای کار، سخت ترین طرحواره بود :(
این طرحواره درمورد افرادی هست(اکثرا در کودکی شکل میگیره و شروعش از دوران پیش زبانیه، یعنی هنوز کودک زبان باز نکرده) که در خانواده نیازهای اساسیشون (امنیت، محبت و..) پاسخ داده نشده این افراد برعکس طرحواره رهاشدگی، مادر یا اون شخص مراقبت کننده رو درکنار خودشون دارن، یعنی جسمش حضور داره ولی محبت لازم رو بهشون نکرده یا نیازهاشون رو پاسخ نداده.. (یکی از سختی هاش همینه که مادر و پدر رو همیشه در کنارشون داشتن، حتی در مواردی خودشون متوجه نیستن محبت کافی رو دریافت نکردن) این افراد در بزرگسالی به اصطلاح در دریافت عشق و محبت سیری ناپذیر هستند، هرچقدر بهشون محبت میشه بازم احساس میکنن کمه.. و این احساس رو دارند که چیزی در زندگیشون کمه، احساس کمبود و فقدان دائمی دارن..
ممنون از توضیح تون چقدر دردناکه💔 پس اینجور افراد اینجوری که فرمودین در بزرگسالی مهرطلب میشن و فقط دنبال جلب علاقه دیگران میشن و از خودشون غافل میشن دلم سوخت واقعا 🥺 @zahra_rsd
خیلی دردناکه.. یه موردی هم استادمون میگفتن؛ میگفتن که، برای این افراد پیش میاد که چون عشق و علاقه حقیقی رو دریافت نکردن، هیچوقت نتونن محبت و علاقه واقعی به کسی داشته باشن! یعنی همیشه تقاضای محبت بیشتری دارن ولی خودشون درازاش نمیتونن محبت کنن.. قطعا دررابطه با همه افرادی که طرحواره محرومیت هیجانی دارن صدق نمیکنه، حتی ممکنه شدتشون باهم متفاوت باشه ولی واقعا دردناکه! :( @naeemizade80
داشتم فکر میکردم و تهش به این نتیجه رسیدم که؛ یه پل ارتباطی بین تمام طرحواره ها هست👩🦯 یعنی میشه با انتخاب یک سبک مقابله ای خاص، یک طرحواره رو به طرحواره دیگه ای تبدیل کرد.. مثلا کسی که محرومیت هیجانی داره اگر جبران افراطی کنه (با خشم واکنش نشون بده) تبدیل به شخصی خودخواه میشه(درونش تهی و خلا وجود داره ولی در ظاهر خودخواه میشه) و میتونه در ظاهر نقاب طرحواره استحقاق رو بزنه 👩🦯