جزئیات فعالیت
1403/7/16
خیلی جالب شده.. تا الان بارها شده واکنش خودم رو با همسر شهید مقایسه کردم، همه از خود شهید صحبت میکنند، ولی من میگم، این شهید در کلاس زندگی مشترک به این درجه رسیده.. همسرشون بسیار صبور بودن! یعنی درسته که همسرشون سعی دارن از صبوری های شهید بگن ولی چیزی که بیشتر به چشمم میاد، صبوری های خودشونه! خیلی جاها تاکید میکنند میدونستم اگر حرفی بزنم، بحث و ناراحتی پیش میاد پس سکوت میکردم! و من اینجوری بودم که؛ خب پیش بیاد یه بار که سر این قضیه بحث پیش بیاد، تکلیف برای دفعات بعد هم مشخص میشه و دیگه تکرار نمیشه 😂🤝 ولی بعد به زندگیشون نگاه میکنم و میگم، واقعا مگه چندسال قراره کنارهم زندگی کنیم که همش بحث و قهر و آشتی باشه؟ خلاصه احساس میکنم سرکلاس درس زندگی نشستم، امیدواارم ذره ای تاثیر گذار باشه و بتونم کمی صبور بودن یاد بگیرم🥴😂
1403/7/16
اتفاقا من با همین صبوری بعضیهاشون مشکل دارم، دیگه در این حد از تحمل هم خوب نیست 😄
1403/7/16
آخيش تو هم موافقی؟ من میگم یه بار اگه بحث میشد که آقا اگه قراره تا نصفه شب بیرون باشی حداقل ترین کارش اینه که یه تماس بگیری خبر بدی، نه وقت میگیره نه سخته.. اگه یه بار سر این بحث میکردن انقدر دفعات زیادی تکرار نمیشد 🤦♀️ نمیدونم شایدم اینارو هی توی کتاب تکرار کردن که نشون بدن زندگی شهدا خیلی هم ایده آل و عالی نیست که فکر کنیم انسان هایی بودن که هیچگونه اشتباهی در زندگی نداشتن 😥
1403/7/16
آره بابا من خیلی موافقم 😄 من معمولا برعکس به جای اینکه شهید تو کتابای همسران شهدا به نظرم خیلی آدم خوبی برسه بیشتر از دستش حرص میخورم 😂 واسه همین کلا خیلی علاقهای به خوندن کتابای همسران شهدا ندارم 😶🌫️ (ولی همونطور که تو مرورم نوشتم ساجی اینطوری نبود و دوستش داشتم 🥲) @zahra_rsd
1403/7/17
عاشقتم😂 منم با یه سری چیزها خیلی حرصم درمیاد (منظورم موضوعات زندگیه نه بحث جهاد و اینا) ولی بعد با خودم میگم، مطمئن باش اون فرد انقدر ویژگی های مثبتش زیاد بوده و انقدر خوب بوده که همسرش میتونسته تمامی این سختی ها و تفاوت هارو تحمل کنه، نمیخواد حرص بخوری 😅 هنوز نخوندمش، تشکر اسمشو نوشتم 🫶 @szm_books
1403/7/16
کلیت کتاب خوب در زیر ژانر همسر شهید( این کتابها معمولا تعجیل دارند و به حواشی کم اهمیت می پردازند) و خوبی صبور بودن همسر!
1403/7/16
نظرات متفاوته یعنی همین الان هم شاید شما این کتاب رو بخونید نظرتون با من متفاوت باشه.. ولی درکل همسران شهدا همه صبورن، اگر نبودن که نمیتونستن این غم رو تحمل کنن! ولی اکثرا از صبوری در زندگی مشترکشون خیلی کم میگن یه جوری برخورد میکنند که انگار زندگی ها گل و بلبل.. هیچ بحثی، شکایتی، ناراحتی نبوده فقط زمانی که شهادت رخ داده لازم بوده که صبور بشن.. این کتاب از این جهت برام جالبه 👌
1403/7/16
وقتی کتاب خاتون و قوماندان رو میخوندم همین حس رو داشتم. از صبوری و سازگاری همسر شهید در شگفت بودم. انصافا خیلی خوبه که این کتاب ها نوشته میشه
1403/7/17
من با این کتاب واقعا هم حرص خوردم هم ناراحت شدم🤦♀️ همش اینجوری بودم که، این زن و بچه گناه دارن.. نمیدونم چجوری انقدر طاقتشون بالاست واقعا حتی نمیتونم تصورشون کنم 😮💨
1403/7/17
با دیدگاه ایده آل گرایی که برای ما شکل گرفته واقعیت های زندگی خیلی سخت هضم میشه منم اینطوری بودم که واقعا ابوحامد همین علیرضای داستانه؟؟ فرمانده بزرگ فاطمیون اوضاع زندگیش اینطوری؟! اینکه در زندگینامه همسران شهدا از این تصور معصومیت و عصمت شهدا در زندگی قبل شهادتشون پرده برداشته میشه و آدم های معمولی دیده میشن نه امام معصوم خیلی خوبه @zahra_rsd