جزئیات فعالیت
امیررضا سعیدینجات تا صفحۀ 21 خواند.
1403/7/15
یک شروع طوفانی... تا اینجای کار دو چیز را از ذهنتان بیرون کنید... ۱- غذایی به نام استانبولی ربطی به استانبول ندارد و مردمانش هم اصلاً با این غذا میانهای ندارند. (مشیرالدوله پس از سالها سفیری عثمانی، به کشور بازگشت و همسرش این غذا را در میهمانی با حضور شاه و صدراعظم پخت. این غذا را همسر مشیرالدوله از زنان ترک یاد گرفته بود و دلیل نامگذاری آن به استانبولی پلو، نامگذاریش در همان ضیافت بود.) ۲- آن وسیله که ما در بنایی به نام استانبولی استفاده میکنیم هم ربطی به این شهر ندارد...
12
0
2
(0/1000)
هنوز نظری ثبت نشده است.
نظرات