جزئیات فعالیت

      یک شروع طوفانی...
تا اینجای کار دو چیز را از ذهن‌تان بیرون کنید...
۱- غذایی به نام استانبولی ربطی به استانبول ندارد و مردمانش هم اصلاً با این غذا میانه‌ای ندارند. (مشیرالدوله پس از سال‌ها سفیری عثمانی، به کشور بازگشت و همسرش این غذا را در میهمانی با حضور شاه و صدراعظم پخت. این غذا را همسر مشیرالدوله از زنان ترک یاد گرفته بود و دلیل نامگذاری آن به استانبولی پلو، نامگذاریش در همان ضیافت بود.)
۲- آن وسیله که ما در بنایی به نام استانبولی استفاده می‌کنیم هم ربطی به این شهر ندارد...
    
12
0

2

(0/1000)

نظرات

هنوز نظری ثبت نشده است.