جزئیات فعالیت
سیده زینب موسوی کتاب را تمام کرد.
1403/8/28
چقدر تموم شدن بعضی کتابها سخته، الان اصلا یه جوریام، دلم گرفته :( نباید میذاشتمش واسه آخر شب چون تا یه مرور براش ننویسم ذهنم آروم نمیشه و این کارم که تا فردا نمیتونم انجام بدم...
1403/8/28
دوستش داشتم، کلا کتابی که دوستش داشته باشم اینطوری با تموم شدنش دلم میگیره در حالت دوست نداشتن فقط اینطوری میشم که همون بهتر که تموم شدی 😒 😄😄
آره آره همون حالا دارم یه مرورم براش مینویسم، ترجمه رو هم یه بررسی میکنم
1403/8/29
یه لیست از کتابهای موردعلاقت(در ژانر فانتزی_علمی تخیلی) زودتر فراهم کن لطفا 😂 الان برام سوال شد که تفاوت ژانر فانتزی و علمی_تخیلی چیه؟👩🦯
1403/8/29
خواهرم لیست فانتزی دادم دیگه 😄 علمی-تخیلی اصولا با اینکه خوندم و میخونم ولی تعدادش خیلی کمتره به نسبت فانتزی و واسه همین دیگه لیست ندادم براش. ولی مثلا تو این سبک داس مرگ و گسسته شوسترمن رو دوست دارم.
1403/8/29
فرقشون هم... ببین تو علمی-تخیلی نویسنده به قوانین این دنیا پایینده، از چیزایی صحبت میکنه که هنوز اتفاق نیفتاده ولی با پیشرفت علم «میشه» که بیفته، یا حداقل نویسنده با همین قوانین خودمون سعی میکنه توضیحش بده، مثلا زندگی در سیارات دیگه (گستره) یا هوش مصنوعی همه کاره (داس مرگ). ولی تو فانتزی کلا قوانین فرق میکنه و مثلا نمیتونی بگی با پیشرفت علم میشه اژدها داشته باشیم یا آدما با چوبدستی جادو بزنن و این حرفا.