یادداشتهای نگار دین پژوه (66) نگار دین پژوه 7 دقیقه پیش نقش و رسالت زن: الگوی زن (برگرفته از بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی) جلد 2 امیرحسین بانکی پورفرد 5.0 2 واقعا الگوی زن امروزی کیست؟ به شدت نوجوانان دختر ما از خلا الگو رنج میبرند. چه طور باید الگوی حقیقی را شناساند؟ سوال هایی که بعد از چندین بار خواندن این کتاب به ذهنم میرسد. 0 0 نگار دین پژوه 3 ساعت پیش نقش و رسالت زن: جایگاه و مسائل زنان در فرهنگ اسلام و تجدد (برگرفته از بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی) جلد 4 امیرحسین بانکی پورفرد 5.0 1 شاید به گزاف نباشد بگویم دقیق ترین و بهترین دیدگاهی که تا کنون درباره جایگاه و نقش زن در جامعه دیده ام از منظر رهبری بوده است. این کتاب را به هرکسی که به حوزه زن و خانواده علاقه دارد توصیه می کنم با هر دیدگاه و نظری همه باید یکبار دیدگاه رهبر را درباره زنان بدانند هم آقایان و هم خانم ها 0 1 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 128 تجربه نزدیک به مرگ بسیار دقیق و تاثیر گذار 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش ارمیا رضا امیرخانی 3.8 110 روایت پسذی مه از جنگ برگشته و به دنیای بعد جنگ تعلقی نداره کلا اغراق توش زیاد بود به نظرم پایانش میتونست بهتر باشه 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش سیاحت غرب محمدحسن نجفی قوچانی 3.9 13 روایات عالم برزخ به صورت یک داستان ساختگی از زندگی خود فرد نوشته شده به نظرم به شدت نیاز هست کتاب این چنینی متناسب با ذائقه مخاطب عصر امروز نوشته بشه 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش پرورش نخبگان معنوی در مساجد علیرضا پناهیان 4.0 5 ضرورت اهمیت دادن به نخبگان معنوی در تربیت را بیان می کند. 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه مهدی (ادواردو) آنیلی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 49 کتاب مختصر و مفید و روان درباره زندگی ادواردو آنیلی فرزند ثروتمندترین شخصیت جهان و مظلومیت اوست که چگونه ساکت و بی صدا به شهادت می رسد. پسر ثروتمند ترین شخص ایتالیا که با تهمت جنون او را به خودکشی متهم می کنند. او به جرم اسلام آوردن و شیعه شدن باید بی صدا کشته می شد تا ثروت عظیم پدرش به دست مسلمان ها نیفتد. بکشید ما را ما زنده تر میشویم 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 212 زیباترین کتاب عاشقانه ای بود که خوندم حقیقتا بسیار جذاب و زیبا نوشته شده و این بحث شیعه و سنی به زیبایی روایت شده 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خود نوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 143 زندگی نامه کوتاه قاسم سلیمانی از زبان خود ایشان در نوشته هایشان از اویل زندگی شان به نظرم بسیار ساده و روان نوشته شده و میتونه مورد استفاده برای پژوهش های بعدی قرار بگیره 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش راز کانال کمیل: روایت پنج روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل در کانال دوم فکه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 16 روایت حادثه کانال کمیا به شدتتت تاثیر گذار و چه قدر شهدای ما ایثارگر بودند و برای ما خون شون رو دادند 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش انتظار بشر از دین عبدالله جوادی آملی 4.5 1 مباحث نیازهای بشر به دین از دیدگاه عقلی و نقلی مورد بررسی قرار گرفته است به نظرم بعضی جاها شبهه های خوبی جواب داده شده مثل مرز بین طول امل و تلاش برای فعالیت اقتصادی کوثر کن که لذت بردم 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش نخل و نارنج وحید یامین پور 4.4 150 یک سبک جدید از زندگی شیخ انصاری با توجه به مدارک تاریخی موجود بزرگترین ویژگی مثبت کتاب هست که اون را تا حد خوبی تمایز و جذاب میکنه ولی میتونست جذابتر هم باشه. کتاب تاحدودی میتونه الهام بخشی خوبی برای جوانان اهل عرفان باشه 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش سلام بر ابراهیم: ادامه زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی جلد 2 گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 168 روایت هایی از زندگی تاثیر گذار شهید ابراهیم هادی شخصیت برجسته شهید دفاع مقدس 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش حاج قاسم نرجس شکوریان فرد 3.8 6 چه قدر حیف که این کتاب خاطرات رو بدون سند و آن هم با دل نوشته های نچسب آورده شده بیشتر شبیه دفترچه دل نوشته نویسنده است 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش کیمیاگر رضا مصطفوی 4.2 28 داستان یک مناظره دینی که بسیار زیبا نوشته شده است. کنیز یک تاجر با علمای عباسی مناظره می کند و آنها را جواب می دهد 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش تاریخ قرآن محمود رامیار 3.0 1 یک کتاب تخصصی در خصوص تاریخ قرآن هست که از مراجع دانشجویان علوم قرآن و حدیث هست. کتاب خلاصه و مفیدی هست به نظرم اما شاید کافی نباشه 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش ایران! جوان بمان! محسن عباسی ولدی 4.7 10 آمار تکان دهنده از وضعیت جمعیت در جهان 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش دیوان امام جلیل رسولی 4.1 4 عارفانه و زیبا 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش واجب فراموش شده: راهبردهای مقام معظم رهبری در زمینه امر به معروف و نهی از منکر حسین خادمی 4.3 6 درباره امر به معروف و نهی از منکر که واقعا در جامعه داره به فراموشی میره تمایزش با بقیه کتاب ها درباره امر به معروف و نهی از منکر نگاه متعادل نویسنده به این واجب هست به نظرم خواندنش برای کسانی که دغدغه واجبات رو دارند خیلی خوبه 0 0 نگار دین پژوه 4 ساعت پیش روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.7 7 یک کتاب خلاصه و جذاب از نحوه روش تحلیل سیاسی که به نظرم چند بار باید خوند 0 0