یادداشتهای نرگس پورامینی (35) نرگس پورامینی 1403/9/7 زنان زیرک: چرا مردها عاشق زنان زیرک می شوند؟ شری آرگوو 3.6 7 نسخه ای از زیرکی که فقط در جامعه غربی جواب میده. زیرکی به نظرم تو هر جامعه ای میتونه نسبی باشه یک نویسنده ایرانی پیدا بشه کاش نکات بومی سازی شده این موضوع رو برای خانم های ایرانی با سبک و سیاق و فرهنگ ایرانی بنویسه 0 3 نرگس پورامینی 1403/9/7 از زندگی سیرم ولی دلم میخواهد دوک بوکی بخورم بک سهی 3.4 34 برام عجیبه چرا اینقدر به سمت این کتاب اقبال شده. روانپزشک مثل یک ضبط صوت صرفا ارائه دهنده نکاته هیچ کدوم از اصول اولیه مشاوره رعایت نمیشه. نکات خیلی کلیشه ایه. قلم هم معمولی واقعا 0 3 نرگس پورامینی 1403/9/1 دخترم چادر نمی پوشد سمیه موسوی 2.0 1 کتاب واقعا متوسطی بود قلم معمولی راهکارها خیلی سطحی و گاها غیرکارآمد برای نسل امروز و یک چیزی ک خیلی عجیب تو ذوقم زد گفتاری و عامیانه بودن قلم کل کتاب بود. چرا اخه؟!؟!؟؟ واقعا انگیزه شون برای این کار چی بوده 😳😳😳 0 6 نرگس پورامینی 1403/9/1 خار و میخک یحیی سنوار 4.3 21 خود کتاب خیلی تامل برانگیزه روایت سختی و مجاهدت ها واقعا عجیبه تصویر روشن و بی پرده ای از فضای سیاسی و اجتماعی فلسطین ها مخصوصا غزه ارائه داده اینکه بدونی این کتاب تو زندان نوشته شده تعجبت رو دو چندان میکنه و دیگه قطع گاه به گاه پیوستگی داستان تو ذوقت نمیزنه ولی ترجمه خوبی نداشت 0 10 نرگس پورامینی 1403/6/21 تجاوز به سبک یک جنتلمن: روایت هایی تکان دهنده از قربانیان تجاوز در جنگ بوسنی الهام بن عباس 3.8 4 کتاب واقعا دهشتناکه... واقعا آدم حیرون میمونه که این زمونه هم اینقدر توحش وجود داره... اگه داعش رو ندیده بودم واقعا این کتاب رو باور نمیکردم.... کتاب رو نمیشه یکنفس خوند وسطش احساس میکنی دیگه نفسی برات نمونده... 0 6 نرگس پورامینی 1403/6/21 سنگی بر گوری جلال آل احمد 3.7 48 فارغ از قلم و سبک جلال که هیچ وقت دوستش نداشتم و نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ، در کل خوندن کتاب برام سوال بود که اصلا چرا این کتاب چاپ شد ؟ شنیدم که بعد از فوت جلال این کتاب منتشر شده خب چرااااا شاید واقعا راضی نبوده شاید این ی سری یادداشت شخصی بوده... ولی جدای از تیکه های که گاهی به دین و مظاهرش میندازه خیلی روشن و خوب فضای پیرامون زوجی که بچه دار نمیشن رو توصیف کرده 0 10 نرگس پورامینی 1403/6/20 کاش برگردی محمدرسول ملاحسنی 4.5 29 من کتاب رو به صورت صوتی و با صدای خانم زیبا بروفه گوش دادم اولا واقعا دلیل انتخاب این گوینده رو برای این کتاب درک نکردم چون هیچ قرابت حسی در خوانش حس نمیشد انگار داره روزنامه میخونه در حالی که کتاب پره از احساسات سرشار دینی و ملی و مادری که هر کدوم حال و هوای مخصوص رو میخواد قلم خاص و ویژه ای هم در کار حس نکردم خیلی معمولی صرفا شخصیت شهید جذابه 0 1 نرگس پورامینی 1403/6/19 سووشون سیمین دانشور 4.1 144 کتاب قشنگی بود روایت جالب و نگاه هم به این نوع شخصیت هایی چون یوسف جدید بود قلم را خیلی دوست داشتم ولی هیچ کس در نقد و نظرش به صحنه های ۱۸+ کتاب اشاره نمیکنه که خب طبعا شرط سنی برای مطالعه کتاب باید لحاظ بشه اما در کل عشق و حماسه و غیرت رو خیلی جالب به هم آمیخته بود 0 6 نرگس پورامینی 1403/6/10 فکرش را نمی کردی این اتفاق بیفتد! وقتی همه چیز از هم پاشید زندگیت را دوباره از نو بساز ریچل هالیس 3.0 1 جدی چی میشه که آدمها فکر میکنند خوندن همچین کتابهایی در این سطح نازل میتونه به بهتر شدن زندگی و حالشون کمک کنه؟!🤦🏻♀️ خوندمش که برای رد کردنش دلایل محکمی داشته باشم 0 4 نرگس پورامینی 1403/6/1 وطن فقط یک سرزمین نیست کارین کوسترر 3.1 3 ترجمه روانی به نظر میومد اما داستانی نبود و گرایشی در مخاطب در باب این ماجرای تلخ و پر عبرت ایجاد نمیکرد 0 3 نرگس پورامینی 1403/5/26 سیاه و کبود آنا کوئیندلن 3.0 1 قلم و ترجمه کتاب رو دوست داشتم. چقدر تناقضات حسی راوی برام عجیب غریب بود. چقدر آمیختگی عشق و نفرت رو از مردی که هم تا حد مرگ کتکش میزد و هم دوستش داشت نشون میداد. چقدر عجیب بود. 0 3 نرگس پورامینی 1403/4/28 از فرانکفورت تا رقه هادی معصومی زارع 3.9 5 قلم رو دوست نداشتم 0 4 نرگس پورامینی 1403/4/28 نظریه های روان درمانی (نظام های روان درمانی): تحلیل میان نظری جیمز پروچاسکا 4.3 3 برا ما دانشجوهای مشاوره این کتاب باید بالشت زیر سر باشه بس که پررررر نکته است ولی چرا انقد قلمش سخته... چرا انقد... آخه آقای سید یحیی سید محمدی🤧 1 7 نرگس پورامینی 1403/4/28 کمک به فرزندتان در اوایل نوجوانی: برای والدین کودکان 10 تا 14 سال راد پیج 3.0 1 چقدر فکر میکنیم از دنیای نوجوان خبر داریم؟! هر چقدر که در ذهنتان دارید فقط درصدی از داده های ما از این دنیاست... غریب عجیبه ... کتاب با اینکه تعداد صفحات مختصری داره ولی پر نکته است البته یکم تطابق دهی فرهنگی لازم داره در کل مطلوبه 0 4 نرگس پورامینی 1403/1/31 من هم بازی؟ مو ویلمز 4.7 3 خیلی کتاب بامزه ای بود. تصویرگری بسیار زیبایی داره . احساسات در کاراکتر ها به خوبی نمایش داده شده وااااقعا عالی بود 0 3 نرگس پورامینی 1403/1/25 پروانه ها گریه نمی کنند مرضیه اعتمادی 3.7 20 درک صبر و عظمت بعضی از مادری کردن ها واقعا از عقل آدمی خارجه.. ورای تصوره این حجم از فداکاری روایتهای این کتاب سرااااسر درس و غم و رنج و افتخار و حسرته .. 0 5 نرگس پورامینی 1403/1/25 اعتماد به نفس: روند شکل گیری اعتماد به نفس در فرزندان میرمحمدولی مجدتیموری 2.5 1 کتاب مختصر و مفیدی بود . البته بعضی نکاتش مخصوصا در مورد ازدواج خیلی با فرهنگ ایرانی و دینی ما همخوانی نداشت ولی در کل مفید بود 0 4 نرگس پورامینی 1402/10/26 پناهم باش مهناز محمدیان 4.3 9 ای کتاب واقعا نگاه آدم رو نسبت به سقط های خود خواسته ، آزمایش های غربال گری غیر ضروری و... عوض میکنه روایت ها خیلی صادقانه نوشتهشده قلم یکدست و روانه و گاهی با پایان بعضی روایت ها دیگه دلت نمیخواد ادامه بدی... قلبت این همه درد رو طاقت نمیاره انگار... 0 12 نرگس پورامینی 1402/10/26 پروژه ی پدری عقیل بهرا 3.9 30 از دریچه یک پدر به دنیای فرزند آوری و فرزند پروری نگاه کردن کار خیلی جالبی بود. خواندنش مخصوصا برای مادرها تجربه جدید و نویی به حساب میاد البته بعضی روایت هاشو نسپندیدم چون خیلی یکنواخت و بیش از اندازه طولانی بود 1 12 نرگس پورامینی 1402/6/14 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.4 71 این کتاب برای من شروع یک عالمه تصمیم های مهم بود شاید بیش از سه بار کتاب رو خوندم و هر بار یک نکته تازه ازش یاد گرفتم مونولوگ های درونی مستوره خیییلیی قشنگ بود نویسنده اینقدر قشنگ فضای زندگی این زن رو توصیف کرده که انگار از تجربه زیسته خودش حرف میزند این کتاب رو همه مادرها واجبه بخوانند واااجب 0 14