یادداشتهای علی براتی گجوان (42) علی براتی گجوان 1402/12/12 آژان برازنده نوید ظریفکریمی 4.0 1 کتاب ظنز خوبی است که یک واقعه تاریخی(گوهرشاد مشهد)را بازبان طنز بیان کرده کمترکتابی بوده که مرا بتواند بخنداند 0 5 علی براتی گجوان 1402/11/27 پرده دوم: خاطرات شفاهی محمدرضا شرکت توتونچی نوید ظریف کریمی 4.0 1 کتاب خاطرات توتونچی درباره شکنجه هایش درساواک ،بسیارخواندنی ،برای کسانی که می پرسند چراانقلاب کردید؟ بالحنی صریح حتی مسئولین فعلی را درکلماتش می نوازد 0 3 علی براتی گجوان 1402/11/27 ذبیح بتول پادام 3.0 1 💢 هفدهمین جلسه نقدماه به کتاب ذبیح نوشته خانم پادام فیلم جلسه نقدر را درآپارات ببنید این گفتگو برای کسانی که داستان ودگر داستان می خواهند بنویسند بسیار مفید خواهدبود ⭐ برای دیدن فیلم کامل برنامه به لینک زیر مراجعه کنید👇 https://www.aparat.com/v/2uBtL?playlist=1851891 0 3 علی براتی گجوان 1402/8/19 کاکاپو (مجموعه داستان) مجتبی فدایی 3.5 2 مجتبی فدایی کتاب جدیدی بنام حفره رانوشته که به تازگی رونمایی کرد 0 2 علی براتی گجوان 1402/8/19 نقل گیتی محمد خسروی راد 4.0 1 نقل گیتی یک داستان بلند به شیوه نامه نگاری است کتاب خوشخوانی است حتما مطالعه کنید 0 2 علی براتی گجوان 1402/8/19 برپا سید مرتضی میرعزآبادی 4.5 9 کتاب بسیارخوبی از یک نویسنده طلبه جوان خوش ذوق یزدی ،که خاطرات یک معلم صبور ومبارزرا روایت می کند 2 10 علی براتی گجوان 1402/3/30 در محضر کلنل: خاطرات شفاهی سرتیپ خلبان عباس پورعلی مهری غلامپور 3.3 2 این کتاب قراراست نقد شود کتاب بدی نیست ،اما متن نشان می دهد که تدوین کننده دقت لازم را نداشته وراوی دربعضی ازجاها حوصله لازم را برای ارائه دقیق خاطراتش را،اما درمجموع خواندی است 0 4 علی براتی گجوان 1402/3/12 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 160 کوری پراازاعجاب است ،پراست ازنوآوری ،حقش بوده که جایزه نوبل راببرد،ساراماگو نویسنده چیره دستی است فرم روایی کتاب خیلی روی من تاثیر گذاشت 0 5 علی براتی گجوان 1402/3/12 پشت دیوارهای شهر سیدسعید موسوی 4.3 1 یک کتاب دست اول ازاشغال خرمشهر وسپس آزادسازی آن اززبان نویسنده،سیدسعید موسوی برادر سیدعلی موسوی بازیکن استقلال هم هست،اماکتابش بسیارعالی است اوبچه خرمشهراست ولی ساکن مشهد،مدرس داستان ،نویسنده ومنتقد عالی،حتما این کتاب رابخوانید 0 2 علی براتی گجوان 1402/3/6 ولادت سعید تشکری 4.0 4 ولادت کتاب خوبی است یک دوره ناگفته درتاریخ رابازنمایی کرده اما کتاب جدیدی ازسعید تشکری چاپ شده که نشد دان شود نمی دانم چرا،اسمش دورتاب است ،وقراراست نقد ومعرفی شود،روحش شاد یکشنبه ۷ خرداد دردرحرم مطهر دررواق کتاب 0 5 علی براتی گجوان 1402/3/6 اوسنه ی گوهرشاد سعید تشکری 3.5 16 سعید تشکری نیک مردی بود ،مردی ازجنس باران که برای مشهد وامام رضا کتاب های زیادی نوشت ،حیف که زود رفت دوست خوبی که قدرش را ندانستند سالها بااو دوست بودم اماافسوس روحش شاد 0 20 علی براتی گجوان 1402/3/5 جنگ و صلح جلد 1 لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.5 46 تولستوی نازنین، تنها تعریف جامعی است که می توان به این کتاب گفت ،یک اثرکلاسیک عالی 0 3 علی براتی گجوان 1402/3/5 ناتور دشت جی. دی. سلینجر 3.6 176 کتاب بسیارخوبی است ،دنیای آمریکایی را به نمایش می گذارد ،نویسنده چیره دستانه به نقد فرهنگ آمریکایی می پردازد 0 3 علی براتی گجوان 1402/3/5 صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز 3.9 158 کتاب خوبی است هنوزهم خواندنی است 1 4 علی براتی گجوان 1402/2/25 بیگانه آلبر کامو 4.0 229 عالی است دریک کلام 0 4 علی براتی گجوان 1402/2/24 کارخانه اسلحه سازی داوود داله محمدرضا شرفی خبوشان 4.2 27 رضاشرفی خبوشان بعدازکتاب تحسین شده بی کتابی ،این کتاب رابرای نوجوانان نوشت کتابی خوب وزمینه مناسب برای فکرکردن نوجوانان وجوانان 0 8 علی براتی گجوان 1402/2/23 دماوند از برج های منهتن: سفرنامه آمریکا علی حسن زاده 4.0 10 این یک سفرنامه جذاب است باتمام ریزبینی های خودش ،علی خسن زاده همشهری من جلوترازچاپش کتاب رادراختیارمن قرارداد ،بعدازمطالعه کلی لذت بردم حتما مطالعه کنید 0 23 علی براتی گجوان 1402/2/12 من فقط دو نفر را کشته ام هادی خورشاهیان 3.8 2 هدی خورشاهیان یک نویسنده خوب ودوستی خوب تراست ،این کتاب را دراینستایش گذاشته بود ،من برایش نوشتم :فقط دونفرراکشتی؟ جواب داد:علی جان من فقط توانم همین اندازه بوده ببخش😂 حتما این کتاب رامی خوانم وحتما برای نقد دعوتش می کنم به مشهد 0 12 علی براتی گجوان 1402/2/10 درنده باسکرویل آرتور کانن دویل 4.2 5 کتاب های عالی ازنویسنده عالی تر 0 5 علی براتی گجوان 1402/2/10 معلم حسابی: خاطرات شفاهی صدیقه جعفری نیک مریم استادی 4.1 4 خاطرات یک آموزشیار نهضت سوادآموزی ومشکلات فراوان این معلمان کم ادعا،که بخواند میارزد جلسه نقد این کتاب چهارشنبه آخر اردیبهشت درحسینیه هنر درچهارراه مدرس برگزارمی شود 0 3