یادداشتهای •𝑀𝒶𝒽𝒹𝒾𝑒𝒽• (6) •𝑀𝒶𝒽𝒹𝒾𝑒𝒽• 1403/9/8 عاشقانه ای برای 16 ساله ها: زندگی داستانی شهیده راضیه کشاورز سعیده سادات اکبری 4.0 12 این کتاب زندگینامه شهیده راضیه کشاورز هست. نوجوان شانزده ساله محجبه و بسیار فعال در زمینه تحصیلی،ورزش کاراته ، مسابقات قران و.... در فروردین ماه ۱۳۸۷ بعد از آنکه از زیارت امام رئوف ع به شیراز بازگشت ، ارزویش براورده شد و بر اثر انفجار بمب در حسینیه کانون رهپویان وصال شیراز توسط عوامل تروریستی وابسته به غرب ،مجروح و پس از تحمل درد و رنج بسیار در بیمارستان به شهادت رسید. روحش شاد 🌹 صلوات 🌹 0 1 •𝑀𝒶𝒽𝒹𝒾𝑒𝒽• 1403/9/1 پسر نوح محمدرضا حدادپورجهرمی 4.1 13 این کتاب اقای حدادپور با کتاب های دیگه شون خیلیییی فرق داره. موضوع خوبی داره ولی اصلا هیجان انگیز و هدفمند و سازماندهی شده نیست و به خوبی به پایان نرسیده. تصور کنید لحظه ای که با اضطراب منتظر سرانجام داستان هستی با جمله " و العاقبه للمتقین ، پایان" مواجه میشی و اینطور به پایان رسوندن کتاب رو اصلا نمیپسندم.. کاش حداقل جلد دومی داشت تا سرگذشت شخصیت ها رو میفهمیدیم.. 0 3 •𝑀𝒶𝒽𝒹𝒾𝑒𝒽• 1403/8/24 حیفا ۲ 4.4 3 بانو رو به قبله نشسته بود و حدیث کسا میخواند و از گوشه چشمان آسمانیش قطرات اشک جاری بود. وقتی حدیث کسا تمام شد، رو به آسمان دستانش را دراز کرد و 10 مرتبه از ته دل گفت: «یا رادَّ الشَّمس لِعلیِّ بن أبی طالب اُردُد علیَّ ضالَّتی» یعنی ای برگردانندهی خورشید برای علی بن أبی طالب(علیه السلام)، گمشده ی مرا به من برگردان!.. 0 7 •𝑀𝒶𝒽𝒹𝒾𝑒𝒽• 1403/2/24 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 124 من عاشق این کتابم پر از حس خوب و یادآوریِ پر از نکته هایی که همه مون احتیاج داریم بشنویم 0 6 •𝑀𝒶𝒽𝒹𝒾𝑒𝒽• 1403/2/15 باروت خیس زهرا اسعدبلنددوست 4.3 25 امام على عليه السلام : الدنيا ضُحْكَةُ مُستَعبِرٍ . دنيا، مضحكه اى گريه انگيز است . 1 6 •𝑀𝒶𝒽𝒹𝒾𝑒𝒽• 1402/12/14 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 96 و《عشق》قافیه اش گرچه مشکل است اما... خدا اگر که بخواهد ردیف خواهد شد! 0 14