یادداشت‌های هلیاخانم (11)

برج سپیده دم
        اولش اصلا فکر نمی‌کردم کتابی که راجع به نسرین و کیال باشه، در این حد من رو شگفت زده کنه. بنظرم این کتاب آرامش قبل از طوفان‌ِ جلد آخره.
این جلد باعث شد من به اینکه که جی‌ماس یک اثر شاهکار و مدیریت شده خلق کرده ایمان بیارم... که چقدر خوب زوج‌های این کتاب رو چیده.
این جلد به من یاد داد که آدمی صرفا بد یا صرفا خوب برای دوست داشتن وجود نداره، همه آدم‌ها لایق مهرورزی هستن.
شاید مفهوم عشق همین باشه... کسی که بتونه خلا درونت رو ترمیم کنه، کسی رو که تو رو به ورژن کامل خودت رو برسونه. من از ایرن و کیال فقط همین رو آموختم.
مثل همیشه؛ دوستش داشتم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

داس مرگ؛ ‏‫ابر تندر‮‬‏‫

درباری از خار و رز
        اگر بعد از پایان جلد اول سراغ جلد‌های بعدی نرفتید، باید بگم متاسفم چون شما ادامه‌ی یکی از بهترین مجموعه‌ کتاب‌های فانتزی-عاشقانه رو از دست دادید.
جلد اول اقتباسی از دیو و دلبره و صد و هشتاد درجه با جلدهای بعدی متفاوته. در واقع بیشتر شخصیت‌های اصلی در جلد دوم خودشون رو نشون میدن و کاپل اصلی به کل تغییر میکنه.
در باب ترجمه‌ هم، بله متاسفانه هم ترجمه‌ی نشر باژ و هم آذرباد چنگی به دل نمیزنه اما مسلما آذرباد در خصوص این کتاب بهتر عمل کرده.
و یک نکته مهم دیگه قلم خاص جی‌ماس هست که ممکنه با زیاده گویی‌هاش خسته بشین اما يقيناً این نشون دهنده لایق بودن نویسنده‌ست و شما باید صبور باشین تا به نقاط اوج داستان‌هاشون برسین و اونوقت می‌بینین که چقدر ارزشش رو داشته:))))
درباری از خار و رز رو از دست ندید...

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.