یادداشتهای Motahareh Tahmasebi (5) Motahareh Tahmasebi 1403/9/25 کتاب آه: بازخوانی مقتل حسین ابن علی (ع) یاسین حجازی 4.5 91 راستش بعضی جاهای کتاب متن سختی برای من داشت. ولی انتهای کتاب یک واژه نامه داشت که میشد ازش کمک گرفت. در نهایت فارغ از سختی متن، این کتاب رو دوست داشتم و حتما چند سال بعد مجدد میخونم ش. حتما در گذشته درس هایی برای آینده هست.. 0 0 Motahareh Tahmasebi 1403/8/20 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 125 واقعا داستان پر کشش ی داشت. برای من که به فرهنگ ژاپن علاقه دارم واقعا کتاب لطیف و زیبایی بود🥰🥺 0 0 Motahareh Tahmasebi 1403/8/20 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 63 در یک کلام: عالی✌🏻😍 من این کتاب رو سال ۹۹ خوندم و زندگی م به دو بخش قبل خوندن این کتاب و بعد خوندن این کتاب تقسیم شد 0 0 Motahareh Tahmasebi 1403/8/20 کی: ترفندهای علمی زمان سنجی عالی دنیل اچ. پینک 3.7 9 این کتاب دو تا مسئله "پیدا کردن ریتم شبانه روزی" و اینکه "در طول روز آیا میتونیم بخوابیم یا نه" رو برای من حل کرد که واقعا راهگشا بود برام 0 0 Motahareh Tahmasebi 1403/8/20 هرگز سازش نکنید: طوری مذاکره کنید که انگار زندگیتان به آن بستگی دارد! کریس واس 4.1 8 برای من که دانش چندانی درباره مذاکره نداشتم، واقعا کتاب خوبی بود. چند سال بعد دوباره دلم میخواد حتما بخونمش 0 0