یادداشتهای محمدرضا الله مرادی (17) محمدرضا الله مرادی 1403/6/1 دنیای قشنگ نو آلدوس هاکسلی 4.1 42 دنیای قشنگ نو دنیایی هست که در آن مریضی و پیری از بین رفته و صنعت به اوج شکوفایی رسیده و دنیا در ثبات کامل و بدون هیچ جنگی هست. مردم از زندگیشون رضایت دارند اگر چیزی رو بخواهند بلافاصله به دست میارند و اگر چیزی رو نداشته باشند احساس نیازی به اون ندارند. خدا در ذهن مردم از بین رفته و به جای او اساطیر انقلاب های صنعتی ستایش میشه. اما برای رسیدن به هر چیزی باید بهایی داد !!! یکی از بهاهای رسیدن به ثبات ، فدا کردن انسان ها و احساساتشون هست. جایی که دیگه انسان ها در خانواده بزرگ نمیشن و در آزمایشگاه ها ساخته و تربیت (شرطی سازی) میشن. انسان هارو از همون اول طبق نیاز کارخانه ها میسازن مثلا برای یک کارگر فکر کردن باعث اتلاف وقت و حتی طغیان و اعتصاب و ... میشه برای همین توی آزمایشگاه ها از همون اول عقل کارگر هارو ناقص میکنن تا ثبات حفظ بشه انسان ها بدون پدر و مادر به دنیا میان و عشق و تعهد به خانواده کاملا از بین رفته چون اینجور احساسات باعث به خطر افتادن ثبات هست. عزاداری ، شکست عشقی و ... ناشی از وابستگی باعث اختلال در کارکرد کارگران و از بین رفتن ثبات میشه. بچه ها از همون اول طوری شرطی میشن که علاقه به طبیعت و تنهایی و فکر کردن و مطالعه و ... نداشته باشند چون هیچکدوم اینها کمک زیادی به توسعه اقتصادی نمیکنه. افراد هروقت ناراحت بشن بجای حل مسائل شخصی که کمکی به توسعه اقتصادی نمیکنه یک قرص سوما که جایگزین کم ضرر مشروب و مواد مخدر هست میخورن و تمام مشکلات در یک لحظه تموم میشه حالا تکلیف افرادی که از این شرطی سازی ها جان سالم به در ببرند و نخواهند تابع جمع باشن چی میشه ؟ کتاب داستان چند شخصیت هست که توی این دنیای کاملا یک شکل تصمیم میگیرن متفاوت باشن و انسانیت و آزادی و فکر کردن و به قول متمدن ها وحشیگری و عقب موندگی رو به متمدن و نو بودن ترجیح دادند و نوع مواجهه جامعه با اونها..... 0 40 محمدرضا الله مرادی 1403/1/1 رساله حقوق امام سجاد (ع) 5.0 1 شاید مهم ترین وظیفه ماها اینه که اول بدونیم حقوق خودمون نسبت به بقیه و حقوق بقیه نسبت به ما چی هست و بعد از اون تمام تلاشمون رو کنیم که این حقوق رو ادا کنیم. از اون کتاب هایی بود که با خوندنش از شگفتی زیاد مغزم منفجر شد و باعث شد یه بار دیگه افتخار کنم به داشتن همچین امامی حیف که حقوق بشر رو از همچین رساله ای الگو نگرفتن تا تمامی مشکلات بشر حل شه 0 18 محمدرضا الله مرادی 1402/11/27 ما همه باید فمینیست باشیم چیماماندا انگازی ادیشی 3.5 11 کل کتاب رو میشه توی یک جمله خلاصه کرد. ما زنها میخوایم مثل مردها بد باشیم کتابچه کوتاهی بود که اگر جملات احساسی کتابچه رو حذف میکردیم شاید جز دو سه صفحه چیزی از کتاب نمیموند. از طرفی نویسنده سعی داشت بگه هرکس که حرفای منو قبول نمیکنه آدم زن ستیز و دیکتاتور و ... هست و با همچین صحبتی سعی میکرد حرفاشو یه کرسی بشونه و اغلب حرف نویسنده این بود که چرا ما نمیتونیم مثل مرد ها بد باشیم. مثلا در مورد پرخاشگر بودن مردان صحبت کرد و ناراحت بود از اینکه چرا ما زنها نمیتونیم مثل مرد ها پرخاشگری کنیم!!! از طرفی کتاب دارای تناقضات هم بود مثلا توی مقدمه کتاب درمورد اهمیت زنها و اینکه چقدر تاثیر زیادی توی تربیت نسل آینده و جامعه دارند صحبت شد ولی در ادامه جوری در مورد ازدواج حرف زد که خواننده از ازدواج و مادر بودن بدش بیاد. درکل فکر میکردم تفکرات فمینیستی پایه و اساس شکل گیری منطقی تری داشته باشن ولی این کتاب منو ناامید کرد و امیدوارم بقیه کتابهای فمینیستی مثل این نباشن و حداقل حرفی برای گفتن داشته باشن. 1 10 محمدرضا الله مرادی 1402/10/18 تاریخ فلسفه مارتین کوهن 3.3 4 اول کتاب نوشته شده : باید بدون تعصب به آرای فلسفی خاصی کتابو بخونین با این حرف حس کردم صرفاً قراره با فیلسوف های مختلف و تفکراتشون آشنا بشم و قرار نیست نویسنده نظر خودش رو به خواننده تحمیل کنه و متاسفانه کتاب دقیقاً برعکس این تصورم بود خلاصه باید اول کتاب مینوشت اگه میخواین این کتاب رو بخونین باید حواستون باشه مثل نویسنده تعصب روی آرای فلسفی خاصی نداشته باشین 😃 در کل کتاب خوبی هست برای شناخت مکاتب فلسفی ولی باید حواستون باشه که نویسنده نظرشو بهتون تحمیل نکنه 0 11 محمدرضا الله مرادی 1402/10/1 نقش و رسالت زن: عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی - اسلامی (برگرفته از بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی) جلد 1 امیرحسین بانکی پورفرد 4.6 2 یک مشکلی که اکثر کتاب هایی که از سخنرانی های رهبری جمع آوری شده دارن اینه که عمدتاً بدون تدبیر زیاد و فقط انگار از سر رفع تکلیف سخنان رهبری راجع به آن موضوع رو بدون چینش درست کنار هم گذاشتن کتاب پنج فصل داره که چهار فصل اول رو خیلی به نظرم جالب نمیومد مخصوصا اینکه خیلی از مطالب توی خود کتاب چندین بار تکرار میشد فصل آخر بیشتر راهکار های مقابله با بی حجابی بود که به نظرم مطالب جالبی داشت درکل میتونست کتاب خیلی بهتری باشه 0 6 محمدرضا الله مرادی 1402/8/25 روح توحید (نفی عبودیت غیر خدا) سیدعلی خامنه ای 4.7 7 کم پیش میاد به کتابی ۵ ستاره بدم کتابی واقعا عالی که چارچوب های ذهنی هرکسی رو میتونه تغییر بده تنها پیش نیازی که این کتاب لازم داره اعتقاد به خدا هست و امام جوری صحبت کردن که هر از عقیده ای نتونه در برابر حرفاشون حرفی بزنه محوریت حرف این کتاب جمله لا اله الا الله هست و به وسیله همین موضوعات مختلف مثل سکولاریسم رو کامل رد میکنه یکی دیگه از ویژگی های این کتاب خلاصه و عمیق بودنش هست که میشه توی یک ساعت کامل کتابو خوند و در عین حال هر صفحش ساعتها آدم رو به فکر فرو میبره 0 9 محمدرضا الله مرادی 1402/5/26 خدمات متقابل اسلام و ایران مرتضی مطهری 4.4 15 کتاب با اینکه قبل از انقلاب نوشته شده ولی خیلی از شبهه هایی که الان باهاش درگیر هستیم رو جواب میده به نظرم یه مشکل داره اونم اینکه بعضی مطالب رو میتونست خلاصه تر توضیح بده 0 16 محمدرضا الله مرادی 1402/5/26 کار باید تشکیلاتی باشد: مجموعه بیانات مقام معظم رهبری درباره ی تشکل و کار تشکیلاتی سیدعلی خامنه ای 4.1 25 چند ایراد به شخصی که این کتاب رو نوشته وارد هست اول اینکه فکر میکنم خیلی دقتی توی جمع آوری سخنان رهبری نشده و خیلی از جاها صحبت ها چندین بار توی کتاب تکرار میشه از طرف دیگه اینکه خیلی از صفحه های کتاب خالی بود و خیلی از صفحه ها نصفش خالی بود و میشه گفت اگه نویسنده میخواست اصراف و اضافه نویسی نکنه کتاب ۱۵۰ صفحه ای رو میتونست توی ۴۰,۵۰ صفحه جمع کنه درکل کتاب خوبیه و نکات مهمی رو درمورد ساختن و پیشبردن کار سازمان یافته و تشکیلاتی میگه 0 12 محمدرضا الله مرادی 1402/5/12 آغازی بر یک پایان سید مرتضی آوینی 4.4 6 کتاب واقعا سنگینی هست و شاید برای فهمیدن بعضی مطالبش زمان لازم باشه ولی دید جالب و جدیدی نسبت به غرب و انقلاب اسلامی بهمون میده اگه میخواین این کتاب رو بخونین به نظرم اول از کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب شروع کنین تا مطالب ملموس تر باشه 0 5 محمدرضا الله مرادی 1402/5/11 به بلندای فکرت پرواز خواهی کرد مسعود لعلی 3.5 3 اگه میخواین توی رویا زندگی کنین و از واقعیت های زندگی فرار کنین این کتاب و امثال این کتاب خیلی به دردتون میخوره 1 10 محمدرضا الله مرادی 1402/5/4 کتاب ازدواج: تاسیس جلد 1 حمید حبشی 4.2 12 اوایل کتاب مطالب خوب و حرف های دقیق و سنجیده شده تری داشت ولی رفته رفته مطالب سطحی تر و نسنجیده تر و تکراری تر شد 0 3 محمدرضا الله مرادی 1402/1/12 توسعه و مبانی تمدن غرب سید مرتضی آوینی 4.4 27 بی نهایت این کتاب رو به همه توصیه میکنم کاملا دیدم رو نسبت به کل زندگی و عقایدی که همه قبول داریم تغییر داد 2 24 محمدرضا الله مرادی 1402/1/12 قورباغه ات را قورت بده برایان تریسی 3.4 34 برای افرادی که بی برنامه هستن کتاب بدی نیست 0 7 محمدرضا الله مرادی 1402/1/12 چهار اثر از اسکاول شین فلورانس اسکاول شین 3.1 34 به نظرم نویسنده خیلی رویایی به جهان نگاه میکنه 2 16 محمدرضا الله مرادی 1402/1/12 هوش مالی رابرت تی. کیوساکی 3.0 1 بعضی از مطالبی که گفته شده بود خوب بود ولی بخش هایی از کتاب و مطالبی که آقای کیوساکی گفته بود با حرف هایی که توی کتاب های دیگش زده بود متناقض بود 1 6 محمدرضا الله مرادی 1402/1/12 شنود: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه نویسندگان 4.3 30 مستند صوتی شنود رو گوش دادم و طبق گفته خودشون فایل های صوتیش خیلی کامل تر هست و توصیه میکنم حتما بشنوید 0 5 محمدرضا الله مرادی 1402/1/12 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 79 نوع نگاهمو نسبت به نماز کاملا عوض کرد و باعث شد بیشتر حواسم به نمازام باشه حتما توصیه میکنم 0 23