یادداشت کبری لطیف
1403/5/21
بسم الله الرحمن الرحیم کتاب« پلنگ زخمی» کتاب « پلنگ زخمی» به قلم آقای "تقی شجاعی" است. نویسنده در قالب رمان بسیار زیرکانه و توانا به مسائل بلوغ جنسی و جسمی جوانان پرداخته و راههایی را در مقابل او قرار داده است که جوان چگونه و با کمک چه کسانی میتواند از این مرحله عبور کند. نویسنده با نثری روان و زبانی تمیز و شیرین عشق دوره نوجوانی و عوامل تشدید آن را در قلب و روح جوان بسیار هوشمندانه و به زبان نوجوان به قلم در آورده است. خواندن این کتاب مختص نوجوان نیست چرا که خانواده به عنوان محور تربیتی باید در صدر قضیه اما در کنار نوجوان تاثیر گذار باشد. آقای" تقی شجاعی" در این کتاب ارتباط نوجوان و جامعه را با قشر روحانی بسیار واقعی به تصویر در آورده و واضح میگوید که نوجوان رفتار و گفتار پدر و مادر را در مورد مسائل دینی و سیاسی جدی میگیرد. بیشترین چیزی که در این کتاب به چشم میآید پرداخت هوشمندانه نویسنده به واقعیت های یک نوجوان است که در خلوت با خودش فکر میکند. برشی از کتاب: « باید منتظر ماند و مُرد. به نظر میرسد که من برای عاشق شدن و عاشق ماندن و احیانا عاشق مُردن دلایل کافی ندارم. اما از یک طرف دیگر هم به نظر میرسد که من هم مثل بابا گَند زده ام و در حالی اولین بار او را ملاقات کردهام که چشمهایم داشته در کفِ خیابانِ چهرههای دخترها تک چرخ میزده است. به نظر میرسد که این رفتار از اجدادم به من به ارث رسیده که آفتابه برداریم روی عشقی که اولین بار حسش کردهایم...» از آثار این نویسنده میتوان به کتابهای« اختناک، شریان، و وقتی بابا رئیس بود»؛ اشاره کرد. "پلنگ زخمی" در انتشارات معرفت در سال 1400 به چاپ رسیده است. #یادداشت نویسی