یادداشت فهیمه پورمحمدی
1403/7/13
!حاوی اسپویلر! زندانی آزکابان از دو جلد قبلی واقعا قویتره، مخصوصا از نظر بهتر شدن قلم رولینگ. کلا مو لای درز داستان این جلد نمیره، اما دوست دارم از همینجا خطاب به لوپین عزیز بگم آقا! تو چقدر قدرشناسی آخه! دامبلدور برای حمایت از تو سنگ تموم گذاشت؛ هم نامهی هاگوارتز رو گرفتی، هم استخدام شدی. بعد وقتی جون پسر دوستت درخطره، وقتی سیریوس دو بار وارد قلعه شده و یکبار با چاقو وارد خوابگاه هری شده، باز هم به دامبلدور نگفتی سیریوس جانورنماست؟ واقعا سلطان غم دامبلدور! چقدر این مرد تنهاست. و جا داره یه تشکر جانانه هم از سیریوس بکنم بابت اینکه جونش بالا اومد تا حقیقت اتفاقات رو برای هری بگه! مخصوصا به خاطر جملهی "امشب اینجا فقط یک نفر کشته میشه"!!!
1403/7/13
اهم، اهم جا داره عرض کنم به هر حال سیریوس دوست قدیمی لوپین بود. یعنی اگه لوش میداد من ناراحت میشدم 😁😂 ولی به جز این، گمونم خجالت میکشید بهش بگه با وجود اینکه در کودکی دامبلدور اون رو تو مدرسه پذیرفته، این همه سال دوستاش جانورنما بودن و بهش نگفته بود :( اون تیکهی آخر خیلی خوب بود 😂🤝
1403/7/13
شاید اونم شک داشت خب 😂 یعنی به هر حال شاید فکر میکرد سیریوس توضیحی داره و نمیتونست کامل گناهکارش بدونه 😁 ولی تا حدی قبول دارم 😂 @Fahime
1403/7/13
آره دقیقا یه دلیل مهمش همین خجالت از دامبلدور بود، تو کتاب اینطوری توضیح داد که هی خودش رو قانع میکرد که نه این موضوع ربطی نداره و بلک چون جادوی سیاه بلده میتونه اینطوری راحت بره بیاد
فهیمه پورمحمدی