یادداشت عطیه عیار

                این کتاب رو می‌تونین به عنوان یه کتاب مرجع درباره نحوه تشکیل اون دولت جعلی جانی گوشه کتابخونه‌تون داشته باشین. خوبه هر از گاهی بخونین تا اطلاعات تو ذهنتون نو بمونه و موقع جواب دادن به کسایی که بدون هیچ سوادی یا انصافی دری وری می‌گن، آماده باشین. با خوندن این کتاب براتون مشخص میشه که چرا شروع جنگ ۲۰۲۳ اسراییل - غزه از ۷ اکتبر و با حمله صبحگاهی حماس شروع نشد. این جنگ قدمتی ۷۵ ساله داره؛ تازه اگه از روز نکبت ۱۹۴۸ حساب کنیم و به چند سال قبل‌تر برنگردیم که به حدود ۸۰ سال هم می‌رسه.

علیانی کاملا روایت خودش رو از ماجرا داده. این به معنای تحریف یا دروغگویی نیست. بلکه ترتیب روایت‌ها و قایع تاریخی رو از جایی که خودش صلاح دونسته شروع کرده و ادامه داده تا بتونه نقشه راهی جامع برای خواننده فراهم کنه. هر چه تو کتاب جلوتر میریم این نقشه زوم بیشتری پیدا می‌کنه و جنایت‌ها ترسناک‌تر و غیرقابل‌تحمل‌تر میشن.
زبان علیانی خیلی صمیمیه و کاملا مخاطب رو با خودش همراه می‌کنه. شبیه همین برنامه تلویزیونیش که تو شبکه چهار داره و درباره فلسطین حرف می‌زنه. 
البته خودش چندبار گفته من این عنوان رو برای کتاب انتخاب نکرده بودم و انتشارات باهاش مثل بچه سرراهی رفتار کرده. اما واقعا نمی‌دونم چه اسمی می‌تونست مصیبت صهیونیسم رو در منطقه به این خوبی منعکس کنه.
خیلی عمیق دلم می‌خواد تو همین جنگ تومار اسراییل پیچیده و واقعا از روی زمین محو بشه. خیلی آروزی دوریه ولی محال نیست. اما بهای نزدیک شدنش رو مردم بی‌دفاع غزه دارن با جونشون میدن. 
به تاريخ
 ۲۴ اسفند ۱۴۰۲
۱۴ مارس ۲۰۲۴
۱۵۹ روز بعد از شروع جنگ

در عکس ضمیمه فهرست جنایت‌های اسراییل علیه مردم فلسطین رو آوردم.


        
(0/1000)

نظرات

نهایتا ۱۰۰خواندم و مثل یک آفرود سوار ناشی در گل گیر کردم ،نمیدانم عدم قوت روایت بود یا عدم قوت من 
2
نثرش اون اوایل یه کم خاص بود. قبول دارم. اما من مشکلی باهاش نداشتم. اتفاقا به نظرم خیلی صریح و در عین حال صمیمی بود. 
کوروش علیانی آدم کار درستی است.
@Atiehayyar