یادداشت محدثه سادات صباحی

تندخوانی مهارت خوبیه ولی نیاز اساسی نیست. به شخصه معتقدم اگر کتابای خوبیو با کیفیت بالا بخونم و واقعا آنچه که باید رو ازش یادبگیرم خیلی بهتر از اینه که کلی کتاب بخونم و  درون مایه رو درک نکنم، یا مثلا توی خوندن رمان و ادبیات کلاسیک توجه به ریز جزئیات و آرام و با طمانینه خوندن خیلی لذت بیشتری داره از اینکه بخوایم صدها کتاب بخونیم که صرفا بتونیم بگیم بله! منم فلان کتابو خوندم!
در کل خوندن این کتاب از جانب من برای یادگیری نبوده، فقط کنجکاو بودم با چه تکنیک هایی افراد همچین مهارتی پیدا میکنن و واقعا چطور انقدر سریع میخونن...

خوبه
چیزی هم ازش دستگیرتون شد که جالب باشه و خواسته باشید که بکارش ببرید؟

یه تکنیکش این بود که فقط چشمی مطالعه کنید، یعنی حتی توی ذهنتون هم کلمات رو تکرار نکنید...  این جدا از بالا بردن سرعت، تمرکز و فهم مطلب رو بیشتر میکنه

اها،
البته این چشمی خوندنه خودش داستان داره تا ملکه ذهن بشه و همزمان با خوندن کتاب دست و پا گیرمون نشه، من خودم که خیلی تمرین کردم تا بالاخره تونستم ی مقدار متعادل کنم خوانشم رو همزمان در ذهنم تکرار نکنم ولی خب وقتایی که ذهنم درگیر باشه خواه ناخواه این اتفاق میفته متاسفانه،

البته من از روی کتاب دیگه‌ای این تکنیک ها رو خوندم ولی خب همزمان تمرین میکردم و به این خاطر تو ذهنم موندن بعضیاشون،

خب تندخوانی حرفه ای نکته ش اینه که نه تنها کیفیت پایین
نمیاد که بالا هم میره.

من منظورم روش این کتاب بود

بعنوان یه مدرس کوچکدر این زمینه، اولین جملاتی که به دانش اموزام میگم اینه که تند خوانی معنیش سریع خوندن نیست. معنیش افزایش سرعت با حفظ کیفیته اونم به واسطه حذف کردن موانع و پرورش استعداد های خدا دادی.  البته که هرچی بریم جلو جا برا پیشرفت داره.
  این استاد ما که خودش جزو تندخوانهای ایران محسوب میشه، دکتری دومش رو کلا با ۳۷ ساعت درس خوندن قبول شد. رتبه شم دورقمی شد.😁

جالبه، من منظورم فقط روش های این کتاب بود
و اینکه مثلا توی خوندن ادبیات و رمان ادم حس میکنه نیاز داره کتاب کش بیاد تا لذت ببره
به تند خوانی نقد وارد نمیکنم، به کسانی که فکر میکنن اگر سریعتر پیش برن و کتابای بیشتری خونده باشن پس میتونن ادعای آگاهی بیشتری داشته باشن نقد میکنم چون این تند خوانی شده ابزارشون

منکه نتونستم با حفظ کیفیت تندخوانی کار کنم
میفهمید ها