یادداشت بهروز دلاور

شرح الف خمیده
        ﷽
رمان مذهبی نوشتن فراتر از هنر نویسندگی نیاز دارد به تسلط و جرات و حیای نویسنده، نویسنده‌ای که می‌خواهد از افرادی بنویسد که نهایت حیای هستند.

خانم مهدوی هر سه ویژگی را دارند و هر دو کتاب ایشان رو می‌تونم جز بهترین‌کتاب‌هایی که خوندم،لیست کنم و ازشون نام ببرم،اولی که نشان حسن بود داستانی در مورد کربلا با محوریت زندگی آقازاده های امام حسن مجتبی(ع) و حالا نوبت به شرح الف خمیده است.

شرح الف خمیده، مستند داستانی از زندگی حضرت زهرا(س) است که سه راوی دارد،راوی اول حضرت خدیجه(س)، راوی دوم حضرت زهرا(س) و راوی سوم‌ هم اسما بنت عمیس، سه راوی که زندگی حضرت را به طور کامل با خط به خط گفته های خود روایت می‌کنند، کتاب با هنر نویسنده دارای فضاسازی و شخصیت سازی های فوق العاده است و نویسنده تمام جوانب یک داستان مذهبی را رعایت کرده است و  خواننده را با خودش همراه می‌کند برای شناخت زندگی بانوی بزرگ اسلام

در مورد شرح الف خمیده متأسفانه نقل قول های با زبان عربی که بین متن دارن ادم رو از داستان جدا میکنه و شخصا نتونستم با کتاب ارتباط بگیرم. یک جورهایی فقط برای علاقه به خود حضرت زهرا سلام الله علیها و خوندن مطالب دینی دارم کتاب رو میخونم و لذت داستانی نمیبرم برای همین هم کتاب برام ملال آور شده چون قسمت‌های توصیفی اون کلافه‌م میکنه.
برخلاف کتابی مثل سر بر دامن ماه که انقدر جذاب نوشته شده بود یک نفس دلم می‌خواست بخونمش. البته کتاب دیگر این بانوی گرامی رو نخوندم.
در هر حال مشخصه که به شدت زحمت کشیدن برای نوشتن این کتاب. ان شاءالله ماجور باشن