یادداشت بنیامین

مسجد رهبر :  تاریخ شفاهی مسجد کرامت
        بواسطه فراغتی که حاصل شده، مجددا دز کتابخوانی ام بالا رفته... 
مسجد رهبر، تاریخ شفاهی مسجد کرامت مشهد است. کتابی که زعم بنده باید توسط همه ائمه جماعات، اعضای هیئت امناء، فرماندهان پایگاه ها و مسئولان کانون های فرهنگی و هنری مطالعه و مرور شود. از بند بند این کتاب می شود پی برد، آقا وقتی به کسوت امام جماعت مردم در مشهد مقدس منصوب می شوند - فرقی ندارد، چه در مسجد امام حسن خیابان دانش یا در مسجد کرامت بالا خیابان- مسجد را مرکز عالم می دانند و با دل و جان، به بهترین نحو و با کمترین حاشیه، مسجد را اداره می کنند. مسجد رهبر حکایت آدم ها  خیرین و متمولینی است که با تمام امکانات پای کار مسجد ایستاده اند. از حاجی کرامت که خانه مسکونی خود را وقف مسجد مسجد می کند تا عبدالرضا غنیان که پیگیری امور مهم مسجد را عهده دار است.
بعد از مطالعه این کتاب می توان پی برد تاکید آقا بر اداره مسجد توسط مردم به جای تاسیس سازمان و اداره برای امور مساجد از تجربه موفق ایشان در مسجد کرامت و مسجد امام حسن (ع) نشات می گیرد. آقا از یک راه رفته با مسئولان و متولیان امروز امر مسجد حرف می زند. الگوی موفق برگزاری جلسات قرآن که امروز در قالب توصیه های مکرر از سوی ایشان مطرح می شود از خاطرات خوب و اثرات مثبت جلسات قرآن مسجد کرامت است و سرمنشاء ایده هر مسجد پایگاه قرآن.
صد حیف که متولیان امر مسجد از الگوگیری از چنین آثاری غافل شده اند و هرکس به ظن و زعم خود مشغول نوشتن شیوه نامه و دستورالعمل برای این قبیل مسائل هستند. 
      

1

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.