بریده کتابهای مه زاد؛ قهرمان دوران ✨️Lilac ✨️ 1403/5/23 مه زاد؛ قهرمان دوران جلد 3 برندن سندرسون 4.5 12 صفحۀ 581 اسپوک گفت: «ایمان؛ یعنی اینکه مهم نیست چه اتفاقی بیفته میتونی مطمئن باشی که یکی داره تماشامون میکنه و حواسش بهمون هست. باور داشته باشی که یکی بالاخره همه چیز رو درست میکنه.» 0 17 joiboy 1403/1/13 مه زاد؛ قهرمان دوران جلد 3 برندن سندرسون 4.5 12 صفحۀ 78 با کشتن من، خودتون رو دچار نفرین کردین....... 0 8 فرشته سجادی فر 1402/10/23 مه زاد؛ قهرمان دوران جلد 3 برندن سندرسون 4.5 12 صفحۀ 185 تصویر گلی را در جیب دوخته شدهی درون آستینش داشت و سعی میکرد با فکر کردن به آن،به مفهوم صحبتی که با وین داشت پی ببرد.اصلا چطور شد همه برای یافتن پاسخی برای مشکلاتشان سراغ سیزد می امدند؟ مگر نمی دانستند که او انسان دورویی بیش نیست که جوابهای خوبی به سوالات مردم می دهد؛ اما خود قادر نیست از توصیههای خودش پیروی کند؟ سیزد احساس سنگینی میکرد؛ انگار کوهی روی دوشش بود. الند چطور به این راحتی از امید و خوشی حرف بزند؟انگار شاد بودن صرفاً تصمیمی است که یک فرد باید بگیرد. زمانی خود سیزد هم این را باور داشت؛ اما حالا احساس عجیبی داشت و انگار هر کاری که میخواست انجام دهد، شک و تردیدها به ذهنش هجوم می آوردند. سیزد اندیشید خب، دین برای این جور مواقع و به مردم کمک میکمه تا چنین دوران سختی رو پشت سر بذارن. 4 11 joiboy 1403/1/18 مه زاد؛ قهرمان دوران جلد 3 برندن سندرسون 4.5 12 صفحۀ 586 ایمان یعنی اینکه مهم نیست چه اتفاقی بیوفته. میتونی مطمئن باشی که یکی داره تماشامون میکنه وحواسش بهمون هست. باور داشته باشی که یکی بالاخره همه چیز رو درست میکنه. «ایمان یعنی همیشه یه راهی وجود داره.» 0 9 joiboy 1403/1/15 مه زاد؛ قهرمان دوران جلد 3 برندن سندرسون 4.5 12 صفحۀ 273 وین با جدیت تمام به او خیره شد و گفت :« یهو متوجه چیزی شدم . من نمیتونم به این مهمونی برم . اخه لباس چی بپوشم ؟ لباس مجلسی ندارم!» 1 6 joiboy 1403/1/17 مه زاد؛ قهرمان دوران جلد 3 برندن سندرسون 4.5 12 صفحۀ 489 فکرکنم حتی منم ترجیح میدم کسی رو داشته باشم که بهش اعتماد کنم نه اینکه ازش بترسم. 0 12 joiboy 1403/1/17 مه زاد؛ قهرمان دوران جلد 3 برندن سندرسون 4.5 12 صفحۀ 508 انسان عبارتست از چیزی که بهش علاقه داره. من به این نتیجه رسیدم که اگه به خاطر چیزی که فکر میکنی بیشتر بهش احتیاج داری ، دست از انجام کاری برداری که بیشتر از همه بهش علاقه داری، درنهایت چیزی جزناکامی نصیبت نمیشه. 0 7 joiboy 1403/1/16 مه زاد؛ قهرمان دوران جلد 3 برندن سندرسون 4.5 12 صفحۀ 313 ایمان چه فایده ای داره اگه نتیجه اش این وضعیت باشه ؟ شهری پر از مردمی که دستورات خدای خودشون رو اشتباه تفسیر میکنن؟ 0 4