بریدۀ کتاب

مردم در سیاست ایران: پنج پژوهش موردی
بریدۀ کتاب

در جریان مذاکراتِ مجلس در موردِ اولتیماتوم[ِ روسیهٔ تزاری به ایران]، سیصد زن "با اسلحه‌هایی زیرِ دامن‌ها یا لای تای آستین‌های‌شان" به صحن عمومی[ِ مجلس] رفتند و تهدید کردند به هر نماینده‌ای که بخواهد تسلیمِ روس‌ها شود، شلیک می‌کنند. -به نقل از Shuster, op. Cit., p. 198

خیلی روایت جالب ولی شاذ و عجیبی است...
یعنی اگر مستند باشه، باید خیلی مشهور می‌بوده!

چه عجیب. اگر درست باشه پس زن‌های ایرانی خیلی هم مطبخ‌نشین نبودن. پس ما هیچی از تاریخ و هوییت زن ایرانی در گذر زمان نمی‌دونیم

البته من به این روایت خاص مشکوکم، اما مسئله‌ای که طرح کردید کاملا قابل بررسی است.

من اینو شنیده بودم که زن‌های تبریزی نقش مسلحانه ایفا کردن تو جریان قیام ستارخان و باقرخان (در واقع به نظرم تو یه موزه‌ای تو تبریز اینو دیدم 🤔)
ولی خب این صحنه اگه درست باشه خیلی باحاله 😅
@SAH.Hashemi04

دقیقا. اصلا سینماتوگرافیِ جالبی داره😁
@szm_books

من اینو قبلا از معلممون شنیده بودم
و اینکه اون اول که بانک تاسیس شده بود (یادم نیست کدوم بانک بود) زنا طلاهاشون رو فروختن و تو بانک حساب باز کردن و اینطوری کار بانک ها شروع شد