بریدۀ کتاب
1403/6/27
3.3
1403/6/31
این همه آدم که از آمریکا و جاهای دیگه و از مسیحیت مسلمون شدن و بعد شیعه شدن، مثل مالکوم ایکس و ادوارد آنیلی و... فکر نمی کنم توی این زمانه هیچ ربطی داشته باشه که کجایی باشی! همهی انسان ها رو هم خداوند خلق کرده، یعنی قطعا توی این دنیای عجیب یه خونه برای آرامش شون گذاشته. @houryaas
1403/6/31
عزیزم این ها شناخت داشتن.کسی بدون شناخت وقتی حتی اسمی از نجف نشنیده در مخیله اش هم نمی گنجه بخواد بره اونجا. و برعکس صحبتت اتفاقا همیشه ربط داره که شما در کجا زندگی می کنی و قطعا جغرافیا بر سلیقه و روحیات تاثیر گذاره. بله همه مخلوق خدا هستیم اما دلیل نمیشه به این دلیل همه بدون استثناء در یک مکان واحد به آرامش برسن. حتی برای مسلمون ها هم این چنین نیست چه برسه به یک مسیحی غربی با فرهنگ مسیحیت که بازهم تکرار می کنم اصلا نمیدونه نجف کجاست! همونطور که اکثر غریبی ها نمیدونن ایران کجاست. 😊💜 @fatemezahrasalehinasab
1403/6/31
البته جسارتا فکر میکنم منظورم از این خانه ، خود خانه به معنای محلی ست برای زندگی و آرامش جسم نه خانه ای امن برای آرامش روح ، شما هر قدر هم به امکان مذهبی بروید باز هم به خانه ای آرام و امن برای زندگی نیازمندید
فاطمه کُردی 💫🦋