بریدهای از کتاب نواندیشان ایرانی: نقد اندیشه های چالش برانگیز و تاثیرگذار در ایران معاصر اثر سیدعلی محمودی
1402/10/28
فرمانروایان مستبد از علوم دینی که «معاش» را وا می نهد و گمراهانه به «معاد» میپردازد تا «ابلهی را بر انگیزد» هراسی ندارند، زیرا قلب علوم دینی و فروکاستن آنها به بازی با کلمات و مسخ حقیقت و باطن دین و تقلیل آن به ظواهر ملال انگیز و خواب آور، امدادگر مستبد در جفاکاری و ستمگری خواهد بود
1403/8/29
تو یه تایمی که رو تاریخ روشنفکری متمرکز بودم خیلی میخواستم این کتاب رو بگیرم ولی خوب نشد و اولویت ها تغییر کرد... یه نگاه اجمالی بهش کردم، ولی فکر میکنم در کل کتاب خوبی باشه ایشالا یادداشت بنویسید بهره ببریم
1403/8/29
عیبی نداره به نظرم. یه پا داشتن مرغِ نویسنده اثر تحلیلی یا تاریخی رو از نکات مثبت میدونم تا منفی. به قول ارسطو فضیلت حد وسطه 😅 بزار چپ و راستیا همدیگه رو بزنن، فضیلت راه خودشو برای متفکرین و با سواد ها پیدا میکنه @mna_1381
مرتضی ناظمی