خواهم خواند راهی طولانی که رفتم: خاطرات یک کودک سرباز اسماعیل بئا 0.0 0 آمادگی شناختی (در سازمان های هزاره سوم از تئوری تا عمل) هرولد لونیل 0.0 0 زمان و دیگری امانوئل لویناس 0.0 0 دیگری رضا کوهکن 0.0 0 ذات گرایی جدید در فلسفه علم معاصر (مجموعه مقالات) 0.0 0 چرا E=mc2 (و چرا باید برایمان مهم باشد؟) برایان کاکس 4.0 0 خبرنگار دو دلاری حامد هادیان 3.2 11 اشتباه دکارت آنتونیو داماسیو 3.5 0 فضا، هندسه و زیبایی شناسی از میان تفکرات کانت به سوی تفکرات دلوز پگ راوز 0.0 0 The Meme Machine سوزان بلکمور 0.0 0 آینده حیات ادوارد ویلسون 0.0 0 در جست وجوی طبیعت: غریزه زیست گرایی ادوارد ویلسون 4.5 1 سوسیوبیولوژی (زیست شناسی اجتماعی) ادوارد ویلسون 5.0 0 تنوع حیات ادوارد ویلسون 0.0 0 فعلا مارش مالو را نخور! چشیدن طعم شیرین موفقیت با شناخت زمان مناسب برآوردن خواسته ها الن سینگر 0.0 0 رایحهی زمان: جستاری فلسفی در باب هنر درنگ کردن فریدا فرنودفر 0.0 0 نجات زیبایی بیونگ-چول هان 2.5 1 روان سیاست: نئولیبرالیسم و تکنولوژی های جدید قدرت بیونگ-چول هان 0.0 0 توپولوژی خشونت بیونگ-چول هان 0.0 0 در میان جمع و طرد دیگری بیونگ-چول هان 0.0 0