خواندهام جوان مسلمان و دنیای متجدد سیدحسین نصر 3.4 3 Trumpet voluntary Jeremy Harmer 5.0 1 تاریخ ادبیات ایران و قلمرو زبان فارسی (2) با رویکرد ژانری سیدمهدی زرقانی 4.5 2 بخارای من ایل من محمد بهمن بیگی 4.2 16 پلاکاردها (1): مجموعه شعر احمد مطر 4.0 1 غزلیات سعدی عباس سلطان آبادی 5.0 1 بذر فریاد: دوزبانه، عربی - فارسی احمد مطر 4.0 1 برگ های زیتون و عاشقی از فلسطین محمود درویش 5.0 1 صد پند انگیزشی درباره زندگی = 100 motivational quotes about life سپیده تیرگر 0.0 0 رسما اعلام عشق می کنم اصغر علی کرمی 4.0 1 هفتاد سخن: فرهنگ و اجتماع پرویز خانلری 0.0 0 قابوس نامه کیکاوس بن اسکندر عنصرالمعالی 4.2 4 دیوان حمیدی (پس از یکسال) مهدی حمیدی شیرازی 5.0 1 سرچشمه های مضامین شعر ایرج میرزا ولی الله درودیان 5.0 1 سخن های دیرینه: سی گفتار درباره فردوسی و شاهنامه جلال خالقی مطلق 4.6 3 طبقات ناصری منهاج سراج 5.0 1 الهی نامه فریدالدین محمد عطار نیشابوری 4.2 1 بلاغت ساختارهای نحوی در تاریخ بیهقی لیلا سیدقاسم 5.0 1 کتاب پژوهی: پژوهشهایی در زمینه کتاب و نقد کتاب محمد اسفندیاری 3.7 1 سیر حکمت در اروپا: به ضمیمه گفتار در روش نوشته رنه دکارت محمدعلی فروغی 4.7 2