اصغر علی کرمی اصغر علی کرمی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها دوستت دارم، امضای من است: شورانگیزترین ترانه های نزار قبانی نزار قبانی 3.0 4 ماه خاتون ها جوخه حارثی 3.5 3 وقتی گرگ ها پیر می شوند جمال ناجی 1.2 3 خداوند فقط نامه های عاشقانه را جواب می دهد اصغر علی کرمی 2.0 0 رسما اعلام عشق می کنم غاده السمان 4.0 1 آن زن جمله ی اسمیه است محمود درویش 5.0 1 صندوق سرخ پست: عاشقانه های نزار قبانی نزار قبانی 3.5 0 پل دختران یعقوب حسن حمید 0.0 0 با صدایت باد می شوم، بالا می روم احمد رافع 0.0 0 دموکراسی عشق نزار قبانی 0.0 0 شام خصوصی نزار قبانی احمد سعید محمدیه 0.0 0 پیاده روی با تبعید عدنان صائغ 0.0 0