اصغر علی کرمی اصغر علی کرمی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها دوستت دارم، امضای من است: شورانگیزترین ترانه های نزار قبانی نزار قبانی 3.0 3 ماه خاتون ها جوخه حارثی 3.1 3 وقتی گرگ ها پیر می شوند جمال ناجی 1.2 3 خداوند فقط نامه های عاشقانه را جواب می دهد اصغر علی کرمی 2.0 0 آن زن جمله ی اسمیه است محمود درویش 5.0 1 رسما اعلام عشق می کنم غاده السمان 4.0 1 دموکراسی عشق نزار قبانی 0.0 0 گاهی که رویا بیدار می شود مونس رزاز 0.0 0 خاک حسین المطوع 0.0 0 گاهی که رویا بیدار می شود مونس رزاز 0.0 0 و در آغاز زن بود سعاد صباح 0.0 0 دزدانه به خانه ام می روم علی ابراهیم الیاسری 0.0 0