خواندهام تعارض های درون ما: نظریه ی سازنده روان رنجوری کارن هورنی 4.0 5 استاد و درس: روش آموزش علی صفایی حائری 4.5 4 وارثان عاشورا علی صفایی حائری 4.8 4 تاریخ و تبیین مفهوم خرد هربرت شندلباخ 0.0 0 زندگی و اندیشه بزرگان جامعه شناسی لوئیس آلفرد کوزر 3.7 2 جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 11 روابط متکامل زن و مرد علی صفایی حائری 4.3 23 اخبات علی صفایی حائری 4.6 46 ردپای نور در قاب خاطرات: ازدواج، مشکلات و راهکارها (سیری در سیره ی تربیتی استاد علی صفایی حائری) سید عبدالرضا هاشمی ارسنجانی 4.3 1 روش برداشت از نهج البلاغه علی صفایی حائری 3.7 0 روش نقد: نقد هدف ها و نقد مکتب ها علی صفایی حائری 4.4 4 خط انتقال معارف علی صفایی حائری 4.2 2 درس هایی از انقلاب: تقیه علی صفایی حائری 4.0 1 تطهیر با جاری قرآن: تفسیر جزء سی ام علی صفایی حائری 4.4 2 درس هایی از انقلاب: انتظار علی صفایی حائری 4.3 3 رشد علی صفایی حائری 4.5 96 علوم اجتماعی را بگشایید: گزارشی در باب ساختاربندی مجدد علوم اجتماعی ایمنیوئل موریس والرستاین 5.0 1 مسئولیت و سازندگی علی صفایی حائری 4.5 27 دعوت به جامعه شناسی: نگاهی انسان گرایانه رضا فاضل 4.0 2 جامعه های ماقبل صنعتی: کالبدشکافی جهان پیشامدرن پاتریشیا کرون 5.0 2