مردم شناسی 69 کتاب ما ایرانیان: زمینه کاوی تاریخی و اجتماعی خلقیات ایرانی مقصود فراستخواه 3.0 2 تجدد و تشخص: جامعه و هویت شخصی در عصر جدید آنتونی گیدنز 4.3 0 اسطوره رابرت آلن سگال 4.5 0 بازمانده هایی از فرهنگ دوران جاهلی در تمدن اسلامی ادوراد وسترمارک 4.0 2 سفر به تنهایی: روایتی مردم نگارانه از تجربه دینی اعتکاف محمدرضا پویافر 3.5 0 فرهنگ و هویت: تاریخ، نظریه و کاربرد انسان شناسی روان شناختی چارلز لیندولم 5.0 0 مردم شناسی هنر (هنر ابتدایی) فرانتس بوآس 5.0 0 آیا نقد سکولار است؟: کفرگویی، جراحت، و آزادی بیان طلال اسد 5.0 0 تمایز: نقد اجتماعی قضاوت های ذوقی پیر بوردیو 5.0 0 سینما: انسان شناسی تصویری گوردون گری 4.0 0 مردم نگاری انتقادی: روش ها، علم اخلاق و اجرا دی. سویینی مدیسن 3.5 0 زنانی که مرد می شوند: باکره های قسم خورده آلبانیایی منیژه مقصودی 3.0 0 جریان شناسی موسیقی مردم پسند ایران سعید کریمی 3.0 1 قوم شناسی سیاسی رولان برتون 2.0 0 در گستره فرهنگ: نگرشی مردم شناختی محمود روح الامینی 2.0 0 داغ ننگ: چاره اندیشی برای هویت ضایع شده اروینگ گافمن 2.0 1 فهم فرهنگ: مقدمه ای بر نظریه ی انسان شناختی فیلیپ کارل سالزمن 0.0 0 باباالهوا: موسیقی و مردم شناسی بومیان کیش محسن شریفیان 0.0 0 بلوچستان در دانشنامه ایرانیکا: مقالاتی درباره تاریخ، فرهنگ و هنر مردمان بلوچ برایان اسپونر 0.0 0 سرخ پوستان: پیشینه، آداب و رسوم، جنگ با مهاجمان سفید پوست، زندگی امروز زیگنه زایلر 0.0 0