جزئیات چالش روشنا 1403/4/31 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز لیست کتابهایی که در این چالش خواندهاید. عروسک خانه: نمایشنامه در سه پرده هنریک ایبسن 4.2 25 استیو جابز غلط کرد با تو: خاطرات یک کپی رایتر دون پایه آزاده رحیمی 3.6 26 نام باد پاتریک راتفاس 4.4 1 حسرت؛ در ستایش زندگی نازیسته آدام فیلیپس 3.4 8 رابینسون کروزو دانیل دفو 4.1 12 نام باد پاتریک راتفاس 4.5 2 مختصری از تاریخ جهان ارنست هانس گامبریچ 3.8 14 نام باد پاتریک راتفاس 4.5 8 از بحران تا فروپاشی: کندوکاوی در ماندگاری یا آسیب پذیری نظام های سیاسی حسین بشیریه 4.3 1 در هرگز و همیشه انسان: از میراث عرفانی خواجه عبدالله انصاری محمدرضا شفیعی کدکنی 3.5 1 همیشه پای انگلیس در میان است جک استراو 3.3 2 ترس مرد فرزانه جلد 2 پاتریک راتفاس 4.6 2 بهار زندگی در زمستان تهران احمد زیدآبادی 3.6 1 خواسته گاری پوران ایران 2.3 2 در سینه ات نهنگی می تپد عرفان نظرآهاری 4.3 9 انقیاد زنان جان استوارت میل 3.3 3 The Presocratic Philosophers: A Critical History with a Selection of Texts جی. اس. کیرک 0.0 جعفرخان از فرنگ آمده به همراه شرحی بر اجرای آن به کارگردانی دکتر رحمت امینی حسن مقدم 3.9 9 دیدرو پیتر فرانس 0.0 0 فیزیک و طبیعت: نگاه فیزیکدان به طبیعیت ورنر هایزنبرگ 4.0 1 واقع نگری: ده دلیل که ثابت می کند اوضاع دنیا آن قدرها هم که فکر می کنیم بد نیست آناروسلینگ رونلوند 3.9 8 ترس مرد فرزانه جلد 1 پاتریک راتفاس 4.2 3 برادرزاده ی رامو دنی دیدرو 3.7 9 پدر"تراژدی در سه پرده" آوگوست استریندبرگ 3.5 9 دلاوران زابل (رستم و اسفندیار) اقتباس از شاهنامه فردوسی بهرام داهیم 5.0 1 سه نمایشنامه از لورکا: عروسی خون، یرما، خانه ی برناردا آلبا فدریکو گارسیالورکا 4.1 0 The Heart of Mathematics: An invitation to effective thinking مایکل پی استاربرد 0.0 آسمان لندن زیاده می بارد: لندن به روایت مسافران دوره قاجار علی اکبر شیروانی 3.3 7 علیه تو اعلان عشق می کنم غاده السمان 2.8 1 ژاک و اربابش میلان کوندرا 3.7 2 شغل مورد علاقه آلن دوباتن 3.7 10 162 0 20 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.