تیزذهن بمانید عمومیروانشناسی تیزذهن بمانید سانجی گوپتا و 1 نفر دیگر 3.9 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 5 خواهم خواند 10 خرید از کتابفروشیها ناشر میلکان شابک 9786222543594 تعداد صفحات 320 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب تیزذهن بمانید، مترجم هاجر علی پور. بریدۀ کتابهای مرتبط به تیزذهن بمانید مغربی 1402/6/18 تیزذهن بمانید سانجی گوپتا 3.9 3 صفحۀ 10 اگر میخواهید به بهترین شکل از بدنتان مراقبت کنید، اول باید مواظب مغزتان باشید. 1 5 مبیناحبیبی 1402/6/9 تیزذهن بمانید سانجی گوپتا 3.9 3 صفحۀ 209 بیایید قدردان کسانی باشیم که خوشحالمان میکنند؛ این ها باغبان های افسونگری هستند که باعث شکوفایی روحمان میشوند. مارسل پروست 2 26 لیستهای مرتبط به تیزذهن بمانید علی 1402/3/28 کتابهایی در مورد مغز انسان 17 کتاب اگر کنجکاو هستید مغز انسان چگونه کار میکنه این کتابها رو بخونید. 2 30 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمد 1402/8/6 به عنوان یک بیمار هیدروسفالی( از دیاد مایع مغزی نخاعی) در گیر عوارض مشکلات فراموشی آلزایمر حافظه هیپوکامپ اولین جایی که در آن اختلال به وجود می آید نداشتن ارتباطات اجتماعی یا کم کردن آن سم است در حال نوشتن خاطراتم هستم در کتابم به برخی از مشکلات چالش ها پرداخته ام اگر علاقمند هستید در این باره بیشتر اطلاعات کسب کنید بنده را دنبال کنید 0 3 مبیناحبیبی 1402/6/17 کتاب "تیز ذهن بمانید" نوشتهی سانجی گوپتا به بررسی راهکارها و تمریناتی میپردازد که برای افزایش تواناییهای ذهنی و بهبود عملکرد مغز مفیدند. این کتاب به خوانندگان کمک میکند تا بهبود حافظه، تمرکز، تفکر خلاقانه، و حل مشکلات را بیاموزند. نویسنده از تجربیات شخصی و تحقیقات علمی در زمینه علوم مغز و روانشناسی بهره میبرد تا به خوانندگان نشان دهد چگونه روزانههای ما و عادات ساده ، میتوانند بر بهبود عملکرد مغز تأثیر بگذارند. او همچنین به ما میآموزد که چگونه با استفاده از تمرینات ذهنی، مدیریت استرس، تغذیه مناسب و خواب کافی، مغز خود را تقویت کنیم. 2 32 مغربی 1402/6/18 نویسنده کتاب وقتی پدربزرگش سکته میکنه و عملکرد مغزش رو میبینه به شغل پزشکی علاقه مند میشه. پدربزرگش در اثر سکته به یک باره از حرف زدن و نوشتن عاجز میشه اما به راحتی حرف های دیگران رو میفهمه. در دریافت ارتباطات کلامی مشکلی نداره. اما نمیتونه پاسخ بده. و این اولین جرقه ذهنی نویسنده در سنین کودکی اش است که زمان زیادی رو توی بیمارستان میمونه و دکترها رو خسته میکنه. رشته پزشکی رو انتخاب میکنه،دوره تخصص رو در رشته جراحی مغز و اعصاب ادامه میده و حالا در ادامه کتاب میخوایم درباره ی تکثیر سلول های جدید مغز و بهبود کیفیت کار سلول ها بخوانیم. اطلاعات جالبی داره. 0 4