بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

یانگون: سفری به برمه

یانگون: سفری به برمه

یانگون: سفری به برمه

گی دولیل و 2 نفر دیگر
3.9
11 نفر |
6 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

22

خواهم خواند

18

«گی دولیل» کارتونیست شناخته شده ی کانادایی به همراه همسر و پسر کوچکش به برمه سفر می کند. دولیل در مدت یک سال اقامت در این کشور در غیاب همسرش-که برای انجام کارهای سازمان پزشکان بدون مرز به نقاط مختلف می رود- با کالسکه ی پسرش در خیابان های یانگون، پایتخت برمه، راه می رود و مشاهدات روزمره اش را با لحن طنزآمیز خاصش روایت می کند. او از جنبه های متفاوت، عجیب یا آشنای اتفاقات در کشوری می گوید که به جز آنچه هرازگاهی در اخبار می شنویم، آشنایی چندانی با جزییات سبک زندگی مردمانش نداریم.

لیست‌های مرتبط به یانگون: سفری به برمه

نمایش همه
پیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالیسرزمین مقدس: سفری به فلسطینیانگون: سفری به برمه

مجموعه‌ی سفرنامه‌های مصور

4 کتاب

مجموعه‌ی سفرنامه‌ی مصور انتشارات اطراف شامل کتاب‌های پیونگ یانگ؛ سفری به کره‌ی شمالی، یانگون؛ سفری به برمه و شنژن؛ سفری به چین، نوشته و طراحی «گی دولیل»، از گرافیک ناول‌های شناخته‌شده‌ای هستند که معمولاً نام‌شان در فهرست برترین گرافیک ناول‌ها به انتخاب مؤسسات و سایت‌های معتبر به چشم می‌خورد. گی دولیل سال ۱۹۶۶ در کبک کانادا متولد شد و در حال حاضر به همراه همسر و دو فرزندش در جنوب فرانسه زندگی می‌کند. دولیل حدود ده سال انیماتور بوده و همین باعث شده در طراحی خبره شود. او بیشتر با سفرنامه‌های تصویری‌اش درباره‌ی زندگی در کشورهایی که فضای سیاسی خاص دارند، از برمه و کره‌ی شمالی گرفته تا فلسطین، شناخته می‌شود. با این حال نمی‌توان او را نویسنده و هنرمندی سیاسی دانست، چرا که کتاب‌هایش تا حد زیادی بر زندگی روزمره و تجربه‌های شخصی‌اش در کشورهای مقصد تمرکز دارند. روایت‌های مستند و طنزآمیزی که البته از نقد اجتماعی خالی نیستند و با نگاهی خلاقانه فضای زندگی آن کشورها را به تصویر کشیده‌اند.

یادداشت‌های مرتبط به یانگون: سفری به برمه

محمد

1401/11/20

            4 کتابی که من  در بازار کتاب ایران از این بزرگوار دیده بودم را با خواندن این کتاب تمام کردم(البته با توجه به صفحه ویکی پدیا این نویسنده کتاب های زیادی دارد).

نظرم درباره کتاب ها و این کتاب یکسان است منتها اگر بخوام بروزرسانی کنم باید بگویم که «یک عده آدم خوب از باغ آمده اند تا به جنگلی ها کمک کنند.» نگاهش را دوست ندارم.
البته شاید این بنده خدا همچین دیدگاهی نداشته باشد منتها احساسم از متن این است ...

طبیعتا بودایی ها برای ما موضوعیتی ندارند و بنابر قرآن توهین هم مجاز نیست از طرفی خارجی ها به نظر درباره همه چی  شوخی- جدی یک اباطیلی بیان می کنند که طبعا نمی پسندم تا زمانی که پا روی دم ما نگذارند که با کشتن مسلمانان این اتفاق افتاد فلذا هرچی بهشون گفت به درک!

به شخصه تصوری از میانمار نداشتم جز آن که بوداییان، مسلمانان را کشتند و  اینکه همین خانم «آنگ سان سوچی» برنده نوبل شده است و موضع خاصی در برابر این اتفاقات نگرفته است! که غربی ها هم واکنش نشان دادند و یک سری جوایزشان را از این پس گرفتند. در کتاب احساس می کنیم با یک فرشته در بند روبه رو هستیم(شاید هم  فرشته باشد ولی خب نوبل گرفتن خودش ایجاد شائبه می کند). البته درحال حاضر دوباره محاکمه شده است.(یک دوره ای بعد این کتاب آزاد میشه و  الان دوباره ارتش کودتا کرده و  در راس کار قرار گرفته است و براش دادگاه و حکم بریدند.)

جدا از اباطیلی که گفتم 35 نکته یادداشت کردم که به عبارتی چیزی است که از کتاب و از برمه یا میانمار یاد گرفتم که به نظرم خوب است.