جایزه تابستانی جایزه تابستانی رضا وحید و 1 نفر دیگر 4.1 24 نفر | 12 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 48 خواهم خواند 8 ناشر جمکران شابک 9789649734231 تعداد صفحات 151 تاریخ انتشار 1399/5/11 توضیحات کتاب جایزه تابستانی، ویراستار حاتم ابتسام. لیستهای مرتبط به جایزه تابستانی زهرا قربانی قلجلو 1403/4/20 برای ۹ تا ۱۲ ساله ها 25 کتاب به مامان هایی که بچه ای در این سن دارند و بچه هایی که در این سن هستند؛ این کتاب ها رو پیشنهاد میکنم.🌿 به نظرم اولین رمانی که بچه ها می خونن باید مجموعه رمان 💐«زویی و عینک ایده ساز»💐 باشه. جلد جذاب و فونت مناسبی داره برای بچه ها و علاقه مند میشن به رمان خواندن. و البته داستان خوبی هم داره👌🏻 0 2 Ãļî 1403/1/2 کتاب های ۱۴۰۲ 5 کتاب کتاب هایی که در سال قبل خواندم و به نظرم خوب بود 0 3 زینب عقیلی 1402/6/1 کتابدونه کودکانه های کتابدونه 8 کتاب کتابهایی که بچه های ۹تا۱۲سال بخونن!!! 0 11 یادداشتها محبوبترین جدید ترین معصومه سعادت 1402/1/18 از اون کتاب هایی که آدم اصلا نمی فهمه چی می خواد بگه، اما اتفاقات بامزه توش می افته... 0 0 بی نام 1403/7/17 خیلی داستان بامزه ای داره 0 0 بهناز باقرزاده 1401/8/21 با اینکه آقای رضا وحید رو نمیشناختم،مدرسه واسطه شد که من این کتاب را بخوانم. این کتاب جنبه ی طنزی داره....... پیشنهاد می کنم حتما این کتاب رو بخونید. 0 0 زاهده صالحان 1402/3/4 داستان پسر بچه ای که جایزه معدل بالاش بر خلاف تصورش نه دوچرخه است نه توپ فوتبال داستان یه طنز بامزه ای رو با خودش همراه داره که تقریبا هر چند صفحه یکبار لبخند رو مهمان لب های بچه ها میکنه 0 11 Ãļî 1403/1/2 خیلی داستان بامزه بود یک داستان طنز بود اما در یک جا حرف بدی به کار برد 0 2 سمیه اسدی 1403/2/19 جذاب و دلنشین بود... پیشنهاد میکنم بخونینش. 0 1 مهدیا مهدویان 1403/5/5 جذاب و عالی مناسب نوجوان 0 0 زهرا قربانی قلجلو 1403/4/20 تو سنی که خوندمش برام جالب بود طراحی جلد می تونست بهتر باشه. بعد از خواندنش جلد بعدی رو که اسمش جایزه ی دخترانه هست رو بخونید مخاطبش ۹ تا ۱۱ سال هست 0 1 میم صالحی فر 1402/4/21 سعید، یک دانش آموز کلاس سومی است که پدرش قول داده اگر معدلش ۲۰ شود، برای او جایزهای خاص بگیرد که کل تابستان را با آن مشغول شود. گرچه معدلش ۲۰ نمی شود اما پدرش یک مرغ را به عنوان جایزه در بغلش می گذارد! این مرغ اتفاقات زیادی برای سعید، خواهر کوچکترش نرگس، پدر کاشی کار و مادر دلسوزشان پیش میآورد که همه این ها در قالب یک داستان روان و با ادبیات و لغاتی کاملا مناسب برای بچه ها آمده است. https://taaghche.com/book/100769/%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C 0 0 مریم مهدی زاده 1402/8/27 داستانی ساده و روان مناسب بچه های ۹ تا ۱۱، ۱۲ ساله. البته بیشتر به نظرم کنار هم قرار گرفتن گزارش های روزانه بود تا داستان ولی می تواند برای بچه ها جالب باشد. پدری به پسرش قول داده است که برای معدل ۲۰ پایان سالش یک جایزه ویژه بخرد، جایزه خریداری شد ولی چیزی نبود که پسر انتظارش را داشته باشد، داستان با بیان چالش های پسر و خانواده اش با این جایزه پیش می رود. موضوع خوبی انتخاب شده است آنقدر که نقاط ضعف داستان برای من که دوستدار دادن این مدل جایزه ها هستم کم رنگ جلوه می کند. نکته ی مثبت داستان از نظر من، زندگی خانواده ی سعید در یک خانه ی حیاط دار است که همین حیاط داشتن، حتما پدر سعید را به خریدن یک جایزه متفاوت واداشت. غصه اما آنجاست که سعید و خانواده اش هم متاسفانه در انتهای داستان با خوشحالی! آپارتمان نشین می شوند... با توجه به موضوع انتخابی توقع داشتم نویسنده بیشتر به بیان برتری های زندگی در خانه حیاط دار بپردازد ولی متاسفانه این گونه نبود. با این وجود کتاب دوست داشتنی و جالبی بود. 0 3 زینب دیّانی 🇵🇸🇮🇷 1403/8/26 این کتاب و کتاب جایزه دخترانه از یه نویسنده و راجع به یه خانواده هست، جایزه دخترانه راجع به دختری به اسم نرگسه، جایزه تابستانی راجع به برادرشه به اسم سعید. و خب ،توی این داستان سعید یه جایزه ای میگیره که مورد خواستش نیست.به جز این،داستان کتاب اسپویل میشه.. کتاب بامزه ای بود. خیلی دوسش داشتم.متنش روون بود .توصیف شخصیت و مکان بیست بود. 0 8 𝑭𝒂𝒕𝒆𝒎𝒆𝒉 𝒛𝒆𝒓𝒂𝒊𝒊 1402/6/19 تابستونت رو با خوندن کتاب های تابستونی بگذرون بخون و کیف کن این کتاب خیلی جالبه ! 0 2