مردی که دوبار مرد عمومیداستان مردی که دوبار مرد ریچارد آزمن و 2 نفر دیگر 3.7 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 6 خواهم خواند 12 خرید از کتابفروشیها ناشر نون شابک 9786227566444 تعداد صفحات 368 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب مردی که دوبار مرد، ویراستار سیاوش صفری. بریدۀ کتابهای مرتبط به مردی که دوبار مرد زهرا عامریان 1403/3/31 مردی که دوبار مرد ریچارد آزمن 3.7 1 صفحۀ 204 اگر نهایتا جایی در کنار لاماها زندگی کنید، شاید وضعیتتان زیاد بد نباشد. 0 3 زهرا عامریان 1403/3/31 مردی که دوبار مرد ریچارد آزمن 3.7 1 صفحۀ 284 راستش احتمال اینکه پاپی داگلاس را بکشد بیشتر از این است که عاشقش شود. ولی این مرز معمولا باریک است. مگر نه؟ 0 4 دُژَم 1402/7/4 مردی که دوبار مرد ریچارد آزمن 3.7 1 صفحۀ 179 استیون فکر میکرد همه چیز ی یه تصادف جادویی بوده...چون اون هواست،و من هواشناسم.اون به سرنوشت باور داره ، و من خود سرنوشتم!. 0 5 لیستهای مرتبط به مردی که دوبار مرد امید ابد 1403/1/2 کتاب های برای خواندن در آینده ۲ 98 کتاب این لیست دوم از بهترین جالب ترین و جذاب ترین کتاب های هست که برای خواندن در آینده ای نزدیک در نظر گرفتم 2 48 ماه آسمان 🇵🇸 1402/7/16 جنایت بدون خون و خیانت 3 کتاب اکثر کتاب های جنایی به خصوص کتاب های جدید پیرامون یک موضوع خاص نوشته میشوند:خیانت سخت میشود کتابی پیدا کرد که از این موضوع به دور باشد یا این که خیانت در آن کمرنگترین وجه ممکن باشد به همین دلیل کتاب هایی که ریچارد آزمن نوشته برای من جذاب تر بودند از بسیاری از اثار جنایی که خوانده ام.. تعدادی پیرمرد و پیرزن دور هم جمع میشوند و پرونده های قتل قدیمی را حل و فصل میکنند و به نوعی آخر عمری وقت میگذرانند اما پای یک قتل جدید به ماجرا باز میشود. فکر کنید یکپیرمرد دست به تعقیب و گریز بزند یا کشیک بدهد یا پیرزنی برود بالای سر جنازه برای بررسی یا با خانواده ی قربانی حرف بزند.همین اتفاقات کوچکرگه هایی از طنزی شیرین و دلنشین را به کتاب اضافه میکند و این داستان جنایی را بدون خون و خونریزی پیش میبرد. ریتم تند و بالا و پایین های فراوان کتاب های جنایی یک ویژگی محسوب میشود اما آزمن به خوبی از بستر موجود در داستان استفاده کرده و قصه را در یک ریتم آرام پیش میبرد درست متناسب با شخصیت ها و فضای موجود در کتاب. فضا سازی آزمن در خلق دهکده ی سالمندان به خوبی قابل تصور است.شخصیت ها شیرین و دوست داشتنی هستند درست مثل پدربزرگ ها و مادربزرگ ها و شخصیت های فرعی نیز به خوبی شناسانده میشوند شاید برای برخی بزرگترین عیب کتاب روند آرام و ملایم آن باشد اما برای امثال من که خون و خونریزی از توصیف صحنه ی قتل و فیلم ترسناک بیزارند این مجموعه میتواند بهترین اثر جنایی باشد.در زمره ی اثار اگاتاکریستی به دور از شعارزدگی های امروزی و خیانت های گاه و بیگاه مثل اثار روث ور(روث ور را اگاتاکریستی عصر حاضر میخوانند،یک کتاب از او خوانده ام ،شاید بهترین اثر نبود اما باعث شد دیگر اثری از او نخوانم) امیدوارم از اثار آزمن لذتی را تجربه کنید کهمن تجربه کردم. 0 7 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا عامریان 1403/3/30 بیشتر از اینکه داستان و معمای این مجموعه ۳ جلدی شمارو همراه خودش بکشونه، شخصیتهاش هستن که باعث میشن شما تا صفحه آخر مشتاق خوندن کتاب باشید. شخصیتهای بامزهای که فکر نمیکردم انقدر دوسشون داشته باشم. تمام مدتی که داشتم کتاب رو میخوندم به این فکر میکردم که کاش منم وقتی پیر شدم بتونم این شکلی زندگی کنم. با یه فلاسک پر از چایی و دستبندهای دوستیای که به بقیه هدیه میدم. درست مثل جویس. 0 2