غیرمنتظره غیرمنتظره کریستیان بوبن و 1 نفر دیگر 3.8 6 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 3 ناشر ماه ریز شابک 9649214704 تعداد صفحات 104 تاریخ انتشار 1385/12/13 توضیحات کتاب غیرمنتظره، مترجم نگار صدقی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهدی 1400/11/23 بعضی جمله ها و عبارت هاش مستقل از مسیر داستان ش برام این قدر قدرت داشتن که نمی تونستم از کنارشون بی اعتنا بگذرم. البته بعضی جاها هم بود که از عبارت ها و جملات احساساتی ش خوش م نیومد. به نظرم یه جاهایی شورشو در آورده بود. ولی به هر حال محموعه داستانی بود که یکی دو تا از داستان هاشو پسندیدم. تو بقیه ی داستان ها هم همون طور که گفتم،به عبارت ها و جمله هایی برخوردم که برام جالب بود. 0 0 رها 1400/12/3 چقــــدر دوست داشتم اون چند صفحه ی آخر رو! خیلی عزیز و دوست داشتنی بود 0 0 مجید اسطیری 1402/12/17 حدود پانزده سال پیش نسخه صوتی این کتاب را گوش داد! در زمانه نوارهای کاست! وقتی که هیچ سایتی برای فروش کتاب صوتی وجود نداشت و اگر همه داستانها یادم برود امکان ندارد داستان "چای بدون چای" فراموشم شود. یک نگاه عرفانی رقیق و قشنگ به "خاله بازی" بچه ها 0 1