بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک برگرفته از درسهای حاج آقا مجتبی تهرانی

بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک برگرفته از درسهای حاج آقا مجتبی تهرانی

بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک برگرفته از درسهای حاج آقا مجتبی تهرانی

4.6
18 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

26

خواهم خواند

8

کتاب بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک برگرفته از درسهای حاج آقا مجتبی تهرانی، نویسنده مجتبی تهرانی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک برگرفته از درسهای حاج آقا مجتبی تهرانی

نمایش همه
بریدۀ کتاب

صفحۀ 181

فالتفت فاطمة علیهاالسلام الی النساء، و قالت: مَعاشِرَ الْمُسْلِمینَ الْمُسْرِعَةِ اِلی قیلِ الْباطِلِ، الْمُغْضِیةِ عَلَی الْفِعْلِ الْقَبیحِ الْخاسِرِ، اَفَلاتَتَدَبَّرُونَ الْقُرْانَ اَمْ عَلی قُلُوبٍ اَقْفالُها؟ كَلاَّ بَلْ رانَ عَلی قُلُوبِكُمْ ما اَسَأْتُمْ مِنْ اَعْمالِكُمْ ... فَاَخَذَ بِسَمْعِكُمْ وَ اَبْصارِكُمْ، وَ لَبِئْسَ ما تَأَوَّلْتُمْ، وَ ساءَ ما بِهِ اَشَرْتُمْ، وَ شَرَّ ما مِنْهُ اِعْتَضْتُمْ، لَتَجِدَنَّ وَ اللَّـهِ مَحْمِلَهُ ثَقیلاً، وَ غِبَّهُ وَبیلاً، اِذا كُشِفَ لَكُمُ الْغِطاءُ، وَ بانَ ما وَرائَهُ الضَّرَّاءُ، وَ بَدا لَكُمْ مِنْ رَبِّكُمْ ما لَمْ تَكُونُوا تَحْتَسِبُونَ، وَ خَسِرَ هُنالِكَ الْمُبْطِلُونَ. ای مسلمانان! شما مشتاق حرف‌های بیهوده بودید، و حساسیت نسبت به اعمال زشت را از دست دادید، چرا در قرآن نمی‌اندیشید؟ آیا بر دل‌هایتان قفل زده شده است؟ پاسخ این است که: اعمال زشت تان باعث زنگار دل‌هایتان شده، و گوش‌ها و چشمانتان را بسته، و باعث تأویل بدتان از آیات قرآن شده، این اعمال راه بدی را به قلبهای‌تان آورده، پس ماحصل شر است، به خدا سوگند تحمّل این بار برایتان سنگین، و عاقبتش پر از وزر و وبال است، آنگاه که پرده‌ها کنار رود و زیان‌های آن روشن گردد، و آنچه را که حساب نمی‌کردید و برای شما آشکار گردد، آنجاست که اهل باطل زیانکار گردند

لیست‌های مرتبط به بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک برگرفته از درسهای حاج آقا مجتبی تهرانی

یادداشت‌های مرتبط به بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدک برگرفته از درسهای حاج آقا مجتبی تهرانی

#معرفی _کت
            #معرفی _کتاب

بحثی کوتاه پیرامون خطبه فدکیه

حاج آقا مجتبی تهرانی

پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) دو حادثه مهم و سرنوشت ساز روی داد که تمامی حوادث بعد از خود را تحت تاثیر قرار داد.این دو حادثه یکی تشکیل سقیفه و غصب خلافت مسلمین و دیگری غصب<<فدک>> یعنی قطعه زمین اهدایی پیغمبر گرامی اسلام (ص)،به دخترش فاطمه الزهرا(س) بود.
پس از مدت بسیار کوتاهی از این دو رویداد و بعد از چند بار پیگیری برای بازپس گیری فدک و بی نتیجه بودن آن،حضرت زهرا(ع) در مسجد النبی (ص) حاضر شد و خطبه ای را در حضور مهاجرین و انصار ایراد فرموده که از آن پس به خطبه فدک معروف گردید.

این خطبه نه تنها مسائل مربوط به فدک را به خوبی و حقّ  اهل بیت علیهم السلام در آن را به روشنی اثبات می‌کند، بلکه مشتمل بر مضامین بلند در معارف اعتقادی است.

در این کتاب پس از مقدمه حضرت زهرا (ع) که خود را به مسجد رسانده بودند در جمع انصار و مهاجر و ابوبکر به ایراد خطبه می پردازد
که حضرت ابتدا با حمد الهی و شکر نعمت شروع سپس به ثنای حق تعالی،شهادت بر توحید،خلقت و ابداع،هدف از آفرینش و..... تمام این موضوعات را با استدلالی زیبا تا غصب فدک ادامه می دهند.

در فصل دوم این کتاب، به محاجّه حضرت با ابوبکر می رسیم.که با دروغ وتوجیه حدیث جعلی و ادعای اجماع امّت بر ظلم به اهل بیت و ظاهر سازی و فرار از اصل بحث سخن می گوید و حضرت هم با پاسخی منطقی و طبق آیات قرآن کریم به او داده است.

فصل سوم کتاب بازگشت به خانه بود
و امیرالمومنین به تسلّی دادن حضرت زهرا(س) می نشیند.
امیرالمومنین خطاب به حضرت فرمودند؛من فرق نکرده ام،اگر من قیام کنم اسلام ضرب می خورد و چیزی از آن باقی نمی ماند.من باید حساب کار را تا قیامت بکنم و مصلحت اسلام را در نظر بگیرم.
حضرت هم فرمودند؛من هم صبر می کنم برای اینکه اسلام و رسالت پیامبر در طول تاریخ باقی بماند.پس ما اهل بیت با همه این فشارها باز هم صبر می کنیم.

خاتمه
هدف از خلقت یعنی آدم شدن.
"مکتب آدم ساز"،تنها 'مکتب اهل بیت'است  و غیر از آن راهی وجود ندارد،والّا چند متر زمین  و حتی خلافت هم فی نفسه برای آنان پوچ است

و صَلَّی اللَّهُ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّدِِ