ملاقات در شب آفتابی

ملاقات در شب آفتابی

ملاقات در شب آفتابی

4.2
13 نفر |
5 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

32

خواهم خواند

11

کریم صفایی، دفتردار آموزش و پرورش، هشت سال است که با پروین ازدواج کرده و دو دختر به نام های لیلا و سهیلا دارد. امور زندگی اش به سختی می گذرد و همین عامل، موجب مشاجرات لفظی بین او و همسرش می شود تا اینکه یکی از دوستانش به او نوار مصاحبه با جانبازان را می دهد و ... این رمان برای نخستین بار در سال ?? منتشر شده و در طول این سال ها ? مرتبه تجدید چاپ شده که در مجموع بیش از ?? هزار نسخه از آن به فروش رسیده است.

لیست‌های مرتبط به ملاقات در شب آفتابی

یادداشت‌های مرتبط به ملاقات در شب آفتابی

            از #علی_موذنی قبل ترها #مامور رو هم خونده بودم.
دقیقا هم یادم هست چه زمانی... روزهای آخر بهمن سال 89 
از اون موقع تا حالا کتاب های زیادی خوندم. و خیلی هاش رو فراموش کردم. ولی مامور هنوز زنده و تازه است برام. این کتاب هنوز تموم نشده چون مشغله زیادی داشتم این دو روز.
ولی یه موضوع خیلی مهم...
موذنی خوب بلده مخاطب رو درگیر کنه .
کتاب رو باورپذیر و جذاب شروع می کنه و تا آخر هم درگیر نگهت میداره. 
انقدر که باور می کنی یه فرشته از آسمون اومده و مامور کمک به یه نویسنده شده  و یا اینکه واقعا داری روایت زندگی دوتا جانباز رو میخونی...
پ.ن اگر از موذنی کتاب دیگه ای دارید با کمال میل می پذیرم. ولی حالا... نه شیش سال دیگه...
پ.ن 2 این کتاب منو پرت کرد به سالهای شور و شیدایی آغاز نویسندگی... روزهایی که دیوانه وار کتاب میخوندم و مثل یه تند نویس می نوشتم... اون روزها فکر می کردم جوگیر شدم و این تب تند زود عرق می کنه... به شور و شیدایی اون روزها نیستم ولی تبم هنوز عرق نکرده.☺☺☺
بعدا نوشت: بغض گلوم رو گرفته... محشره این کتاب
بعدتر نوشت: تمام شد... عالی بود... باورپذیر،طنازانه، شیرین... عالی عالی عالی...
          
            خاطراتی که از گنجینه دفاع مقدس استخراج می‌شوند‌، آن‌گاه که توسط نویسندگان توانمند نوشته می‌شوند، گنج جنگ را برای همه ما خواندنی می‌کنند.
این کتاب هم پشت جبهه است و هم شب عملیات و هم پس از جنگ. هم خاطره است و هم رمان!
من چاپ چهاردهم کتاب را خواندم. (البته روی جلد هنوز نوشته‌اند چاپ دهم! این‌قدر سرعت تجدید چاپ بالا رفته که حواسشان نیست.)
این کتاب در سومین دوره انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس در سال ۱۳۷۶ ،‌ ویژه سال‌های ۱۳۷۳ و ۱۳۷۴ به جهت برخورداری از ساختار تازه و نو، نثر روان و منسجم و نیز پیام مثبت(!) تقدیر شد.
متأسفانه داستان کتاب در اینترنت موجود است و همین شاید لذت خواندن کتاب را کم کند. به نظرم در همین حد بخوانید محتوای کتاب درباره خاطره دو رزمنده جانباز دفاع مقدس است که سرگذشت متفاوتی داشته‌اند.
پویش مطالعاتی روشنا اخیرا برای آشنایی با گوشه‌ای از جان‌فشانی‌های رزمندگان دفاع مقدس و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی،‌در حرکتی مردمی و با همیاری مؤلف، ناشر، مراکز پخش و کتابفروشان،‌ با صرف‌نظر نمودن از حقوق مادی خود و کاهش قیمت کتاب از ۹۰۰۰ تومان به ۴۰۰۰ تومان،‌ آن را به مردم عزیز کشورمان تقدیم کرده است.
          
مظفری

1401/08/22

            بسم‌الله الرحمن الرحیم

کریم‌صفایی داستان‌گوست، نه داستان‌نویس، و همین باعث می‌شود رمانش شنیدنی باشد تا خواندنی. لیلا و سهیلا و پروین هم این وسط هم دلشان برای کریم می‌سوزد و هم انتظاراتی دارند که شاید قابل‌دار نباشد.
کریم سطر به سطر، در کتاب خودنمایی می‌کند و هر چند فقط بازنویس است، اما می‌شود همه‌کاره و همین کار را سخت می‌کند. بین خطوط، تمام نقدهایش را به ویراستار می‌گوید، اما سرانجام تصمیم می‌گیرد از پروسه چاپ حذفش کند.
این وسط روایت‌های جانباز ساغری و کیانی و ریاحی و حسینی، می‌شود اسباب تامین مخارجی که سرانجامش به پیوند پا و چشم می‌رسد.
اگر کریم‌صفایی حوصله‌تان را سر برد، حرف‌هایش را نشنوید تا به حرف‌های شنیدنی برسید. 

پ.ن:
۱- برای بار nام خواندمش. ‌آن‌سال‌های دور، قیمتش ۱۴۰۰ تومان بود.
۲- سابقاً برایم جذاب‌تر و خواندنی‌تر بود. شاید بزرگ شده‌ام. همین...
۳- تکرار دارد، هم به‌جا و هم بیجا...
۴- ارزش خواندن را دارد. شک نکنید.