خالی کودک۷ تا ۹ سال خالی اعظم مهدوی و 1 نفر دیگر 3.9 15 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 29 خواهم خواند 20 خرید از کتابفروشیها ناشر هوپا شابک 9786222043742 تعداد صفحات 44 تاریخ انتشار 1401/1/1 توضیحات کتاب خالی، نویسنده اعظم مهدوی. ادبیات کودک و نوجوان لیستهای مرتبط به خالی بهارا شیرازی کتابهای کودک در باب سوگ 13 کتاب وقتی پای مقوله سوگ و فقدان برای بچهها وسط میاد، اغلب بزرگترها دست به دهان و سردرگم اند. نمیدونند چه طور باید واکنش بدن، چطور توضیح بدن. به خصوص اگه این سوگ مربوط به یه آدم نزدیک برای بچهها باشه، سردرگمی و نابلدی بزرگترها بیشتر میشه. این کتابها کمک میکنند تا موضوع سوگ را برای بچهها باز کنیم، خصوصا فسقلی هایی که در وضعیت مشابه قرار گرفتند، یعنی از دست دادن پدر و مادر. 6 160 Baran ☆my beautiful book☆ 8 کتاب ✰those are my favorite's book✰ 1 11 سارا هوشمند کودک و نوجوان 29 کتاب کتابهایی برای کتابخوان کردن کودکان و نوجوانان در تابستان ۱۴۰۳ :) 0 6 زهرا پارسا کتاب هایی که در سال 1402 خواندم و پسندیدم 28 کتاب سلام. در لیست تمامی کتاب هایی که در سال 1402 خواندم و دوست داشتم و خواندشان برایم لذت بخش بود را وارد کردم و امیدوارم در سال 1403 تعدادشان بیشتر بشود😄 0 2 ترآنه کتابهایی با موضوع سوگ برای کودک 11 کتاب پرداختن به مساله سوگ و مرگ عزیزان برای کودکی که دچار فقدان عزیزی شده، ضروری و البته حساس است. در اینجا لیستی از کتابهاب کودک با درونمایه سوگ، فقدان و مرگ ارائه شده است، اما استفاده از آنها برای کودک داغدیده نیازمند بررسی شرایط کودک، سن او و محتوای کتاب نیز میباشد. 0 16 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا توکلی 1402/6/9 داستان دخترکی که مادرش را از دست داده و جای خالی مادرش را مثل یک شخصیت میبیند و سعی میکند با فقدان مادر کنار بیاید. تصویرگری جلوتر از متن و فوقالعاده البته توقع داشتم با توجه به تغییر روحیه دخترک، رنگ تصاویر شادتر شود و این تغییر روحیه دیده شود. کتابی دربارهٔ فقدان و مناسب بالای ۱۰ سال. 0 6 رعنا حشمتی 1401/12/11 تو نمایشگاه کتاب به پیشننهاد کتابفروش نشر هوپا برش داشتم و خوندمش. یادمه که زیبا بود. ولی خیلی بنظرم دارکه برا بچه ها 0 0 معصومه فراهانی 1401/9/21 "خالی" داستانی درباره فقدان است اما این تمامِ "خالی" نیست. ظاهر کتاب، برای مخاطب کودک است اما من کتاب "خالی" را به گروه سنی نوجوان به بالا توصیه میکنم. حجم غم و انتزاعی بودن مفهوم داستان، مواجهه کودک با اثر را دشوار میکند. تصویرگری کتاب بسیار چشم نواز است. اگر "خالی" را جایی دیدید، دقایقی از وقتتان را برایش خالی کنید تا گوشهای از قلبتان پر شود. 0 0 فهیمه . مؤذن 1402/10/11 تصویرگری فوق العاده ای داشت، و موضوع هم بسیار جالب توجه بود ، که یک مفهوم عمیق رو با زبان ساده و جملات کوتاه بتوان برای بچه ها تعریف کرد و حسی که خواهند داشت رو تعمیم داد به فعالیت ها و روابط دیگر . اینکه بتوان جای خالی یک عزیز رو تحمل کرد حتی گاهی برای خود ما والدین هم دشوار و بزرگ است چه برسد به کودکی با روحیه لطیف و احساساتی حساس . و چه خوب که در مورد این احساسات هم کتاب ه ست برای بچه ها 0 14